Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AlterPOP
  • 15.05.2016. 13:30

Platforma za poljoprivrednike Zadarske županije

Stranica ima za cilj doprinijeti umrežavanju poljoprivrednih proizvođača na području Zadarske županije.

  • 827
  • 87
  • 0

U sklopu projekta "AlterPOP: Poticanje poduzetništva kroz promociju Alternativne POljoprivredne Proizvodnje" puštena je "online" mrežna stranica Mreža poljoprivrednih gospodarstava Zadarske županije. Stranica je dostupna na alterpoljoprivreda.com.

Stranica ima za cilj doprinijeti umrežavanju poljoprivrednih proizvođača na području Zadarske županije, omogućiti prezentaciju poljoprivrednih gospodarstava koji su primjeri dobre prakse i osigurati njihovo povezivanje s potencijalnim kupcima.

Razmjena informacija na forumu

Stranica je realizirana kao platforma na kojoj poljoprivredni proizvođači samostalno otvaraju profile na kojima prezentiranju svoje proizvode i informacije o svojoj proizvodnji. Kako bi se potencijalnim kupcima omogućilo što lakše pronalaženje željenih proizvoda, posjetitelji stranice mogu izabrati pretraživanje, kako po kategoriji proizvoda, tako i po lokaciji. Moguće je, naravno, pregledati potpunu ponudu proizvoda i usluga, te raspored proizvođača na mapi.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači da iskoriste ovaj alat, registriraju se i otvore svoje profile.

Registrirani proizvođači, osim prezentacije posredstvom svojih profila, mogu objavljivati i novosti vezane uz svoju proizvodnju odnosno dostupnost svojih proizvoda. Registriranim korisnicima stranice na raspolaganju je i forum posredstvom kojeg mogu izravno razmjenjivati informacije. Stranica uključuje i rubriku namijenjenu korisnim informacijama za poljoprivredne proizvođače, kao i za one koji se planiraju upustiti u ovu vrstu poduzetništva.

EU financira projekt s 95 posto

Projekt "AlterPOP: Poticanje poduzetništva kroz promociju Alternativne POljoprivredne Proizvodnje". u sklopu kojeg je izrađena spomenuta mrežna stranica, provodi se u sklopu instrumenta "Obrazovanje za poduzetništvo i obrt" - HR.1.1.11 u okviru prioritetne osi Podrška pristupu održivom zapošljavanju i prilagodljivosti radne snage iz ESF Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007.-2013.

Udruga "Eko-Zadar" provodi projekt u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA. Ukupna vrijednost projekta je 288.880,00 kuna, dok Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 95%, tj. 274.436,00 kuna.

Provedba projekta završava 19. svibnja 2016., a mrežnom stranicom Mreža poljoprivrednih gospodarstava Zadarske županije nastavit će upravljati nositelj projekta udruga "Eko-Zadar", obavještava Nives Rogoznica, voditeljica projekta.


Tagovi

AlterPOP Mreža poljoprivrednih gospodarstava Zadarske županije Forum Stranica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer