Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 30.11.2019. 10:30
  • Brodsko-posavska, Batrina

Pijan (79) automobilom udario u traktor, traktorist na mjestu poginuo

U stravičnoj nesreći izgubljen je još jedan život.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
  • 1.484
  • 111
  • 0

U stravičnoj nesreći koja se jučer dogodila u Batrini, smrtno je stradao vozač traktora. Do nesreće je, navodi Policijska uprava brodsko-posavska, došlo 29, studenog, oko 15.50 sati, u Ulici Cerije.

"Očevidom koji je proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s policijskim službenicima je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 79-godišnji vozač osobnim automobilom kretao zapadnom prometnom trakom, od sjevera prema jugu. Ispred njega se istom prometnom trakom i u istom smjeru kretao traktor (neregistriran i bez registracijskih oznaka) kojim je upravljao 58-godišnjak. Dok se kretao prometnom trakom, 79-godišnji vozač je zbog nedovoljnog držanja razmaka u jednom trenutku udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio traktora uslijed čega je od jačine udara došlo do zanošenja traktora, a potom i slijetanja s prometne trake u kanal.

Pri slijetanju je došlo do otpadanja prednjeg kotača prilikom čega je 58-godišnji vozač ispao iz traktora u kanal, pod stražnji kotač traktora koji ga je pregazio. Na mjestu događaja 58-godišnjak je smrtno stradao", navodi policija.

Alko-testom utvrđena je kod 79-godišnjeg vozača automobila koncentracija alkohola u organizmu od 0,94 promila nakon čega je uhićen i doveden u policijsku postaju, a protiv njega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Tagovi

Smrtno stradao Traktor Policija Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]