• Tragedija
  • 07.10.2018. 15:00

Pad sa silosa koban za 61-godišnjaka, na 53-godišnjaka se prevrnuo traktor

Tragična nesreća je zavila dvije obitelji u crno.

Foto: Dražen Krstanović/pozega.eu
  • 5.186
  • 279
  • 0

Jedan je poljoprivrednik smrtno stradao zbog traktora, drugi zbog pada sa silosa u kojemu drže kukuruz. Naime, kako je doznala e-podravina, u Ferdinandovcu, mjestu nedaleko od Đurđevca, život je izgubio 61-godišnjak. Nesretni poljoprivrednik L.K. planirao je s prijateljima krenuti mljeti kukuruz i popeo se na ljestve da bi dosegao silos. Nažalost, ljestve su mu se izmaknule pod nogama te je s visine od 2,5 metra glavom pao na beton. 

U šumi pored Poljanske u Požeško-slavonskoj županiji, pak, poginuo je 53- godišnjak s veličkog područja. Kako je doznao portal pozega.eu, nesretni je čovjek pravio drva kada se na njega, iz još neutvrđenih razloga, prevrnuo traktor.

Ozljede su bile kobne te je na mjestu preminuo.


Tagovi

Tragedija Silos Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).