Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bio Pharm Vet
  • 12.07.2017. 15:30

Otvorena nova web trgovina za poljoprivrednu opremu

U Bio Pharm Vet trgovini se može pronaći sva potrebna oprema za farme za uzgoj svih vrsta životinja, radni alati, veterinarska oprema, električni pastiri, kao i proizvodi za hranidbu životinja!

  • 3.191
  • 207
  • 0

Bio Pharm Vet Grupa već pune 24 godine sudjeluje u uspjehu svih vodećih hrvatskih tvrtki u segmentu stočarstva i proizvodnje stočne hrane kao relevantan partner koji nudi cjelovita rješenja za stočarsku proizvodnju.

Potaknuti sve većom digitalizacijom u svim područjima ljudskog djelovanja tako i u poljoprivredi, Bio Pharm Vet učinio je korak naprijed i otvorio specijaliziranu web trgovinu namijenjenu svima onima kojima se bave poljoprivredom kao i onima koji tek počinju.

U trgovini se može pronaći sva potrebna oprema za farme za uzgoj svih vrsta životinja, radni alati, veterinarska oprema, električni pastiri, kao i proizvodi za hranidbu životinja.

Pronađite velik izbor električnih pastira

Veliki izbor proizvoda

Na web adresi www.poljoprivredna-oprema.hr možete pronaći preko 700 različitih proizvoda iz područja peradarstva, govedarstva, svinjogojstva, ovčarstva i kozarstva, veterinarsku opremu i električne pastire. Po povoljnim cijenama pronaći će te brojne proizvode kao što su sprejevi za opravak kože životinja, hranilice, pojilice, zaštitnu odjeću, radne rukavice i čizme, rasplodnu opremu, mliječne zamjenice, odnosno sve što će vam trebati da opremite svoje gospodarstvo.

U slučaju da vam virmansko plaćanje ne odgovara ili niste spremi odmah platiti cijeli iznos, web trgovina nudi i kartično plaćanje na rate!

Stručan tim i dugogodišnje iskustvo

Pronađite dodatke za hranidbu peradi

U radu web trgovine i same tvrtke sudjeluje i osmeročlani tim stručnjaka čija je zadaća savjetovanje poljoprivrednika iz svih segmenata stočarske proizvodnje i hranidbe životinja. U zadnjih 24 godine sudjelovali su u opremanju i savjetovanju mnogobrojnih manjih poljoprivrednih gospodarstava, ali i velikih farmi kao što su Žito, Belje, Valipile, Koka d.o.o i OSATINA GRUPA d.o.o..

Kartično plaćanje na rate

U slučaju da vam virmansko plaćanje ne odgovara ili niste spremi odmah platiti cijeli iznos, web trgovina nudi i kartično plaćanje na rate.

Za više informacija obratite se na jedan od sljedećih kontakata:

BIO PHARM VET DIGITAL d.o.o.
Medvedgradska 1c, Zagreb
01/4666-718
poljoprivredna.info@bio-pharm-vet.hr
www.poljoprivredna-oprema.hr


Tagovi

Bio Pharm Vet Web trgovina Stočarstvo Oprema Hrana Veterinarska oprema

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]