Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 04.04.2014. 12:50

Otvoren IPARD natječaj za obiteljska gospodarstva!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i postizanja standarda Zajednice".

Foto: depositphotos.com
  • 582
  • 73
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i postizanja standarda Zajednice", koji je otvoren od 04. do 18. travnja 2014. godine.

Sve važne informacije o natječaju za ovu mjeru možete pročitati u Vodiču za korisnike mjere 101, odnosno u Pravilniku o provedbi mjere 101 koji možete naći u privitku ispod teksta.

Svi projekti koji se ugovore po IPARD natječajima u 2014. godini biti će financirani sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD). Iz tog fonda Hrvatskoj je na raspolaganju godišnja alokacija od 333 milijuna EUR-a, za provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja. Dok Program ruralnog razvoja ne bude usvojen, Europska komisija je odobrila financiranje IPARD mjera 101 i 103 iz navedenog fonda. Za natječaj za mjeru 101 koji traje od 4.4. - 18.4. predviđena je alokacija od 35 milijuna EUR-a, a za natječaj za mjeru 103, koji završava u ponedjeljak 7. travnja, ukupno 15 milijuna EUR-a.

Za više informacija obratite se na info@apprrr.hr i eafrd@mps.hr.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

EAFRD Projekti IPARD Godišnja alokacija Vodič za korisnike Mjera 101 Natječaj Restrukturiranje ruralne zajednice Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva OPG Podizanje standarda Financiranje Sredstva Europska komisija Program ruralnog razvoja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]