• APPRRR
  • 29.10.2020. 13:30

Oprez! Ako ste danas dobili mail iz APPRRR-a, možda i nije od njih

U slučaju da ste primili e-mail sumnjivog karaktera, bez potpisa i loga ne uzimajte ga u razmatranje i ne otvarajte priloge, upozoravaju iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/gaudiLab
  • 3.162
  • 165
  • 0

Ako ste tijekom današnjeg dana primili e-mail s [email protected], detaljno ga proučite, upozoravaju iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Kako dodaju, u slučaju da je sumnjivog karaktera, bez potpisa nadležne osobe i loga ne uzimajte ga u razmatranje i ne otvarajte prilog istog. Napominju i kako takva vrsta e-mailova nije službeno poslana od njihove strane. 

"Radimo na uklanjanju problema i unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju", poručili su. 

Također, obavještavaju sve korisnike da zbog trenutačne situacije povezane s bolesti COVID-19 primaju stranke uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem (ako zahtjev stranke nije moguće riješiti bez fizičke prisutnosti). 

Kako i gdje se najaviti pogledajte ovdje

"Djelatnici Agencije za plaćanja će primati stranke isključivo uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera“, ističu iz APPRRR-a.

Ujedno, objavili su i Vodič za korisnike potpora iz mjera 21 "Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“ – “MSP-ovi“ kao pomoć korisnicima kod podnošenja Zahtjeva za isplatu potpore. 

Otvoreni natječaji za mjeru 21, izvanrednih 360 milijuna kuna potpore

Vodič pronađite ovdje


Tagovi

APPRRR E-mail Sumnjivi podaci


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: [email protected] web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani prijatelji, Tokom petogodišnjeg perioda, sam skupio lična iskustva o uzgoju i ljekovitosti Gorke dinje. Poznati svjetski univerziteti i pojedinci su također prikupili nepobitne informacije da se radi o biljci sa veoma potentnim an... Više [+]