Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Croatia osiguranje
  • 31.03.2018. 07:30

OPG Puškarić: Mirno spavam jer su mi svi usjevi osigurani i ništa ne prepuštam slučaju

Odgovoran poduzetnik mora se osigurati ako želi preživjeti eventualnu štetu. Zna to i Marijo Puškarić, jedan od najvećih proizvođača povrća u Hrvatskoj, koji ništa ne prepušta slučaju, a najmanje ne stvari na koje ne može utjecati!

Foto: PIXSELL/Damir Špehar
  • 2.941
  • 409
  • 1

Kažu da živjeti u skladu prirodom čovjeku daje poseban unutarnji mir i smanjuje svakodnevni stres kojem su izloženi ljudi koji dane provode u uredima i za računalima. Živjeti, pak, od prirode je poseban izazov i zahtjeva istinsku posvećenost. Bilo da se bavite poljoprivredom ili stočarstvom poznate ljepotu stvaranja u vašim tvornicama na otvorenome i zahvalnost u svakom danu, no nekada priroda pokaže i drugo lice. Tuče, oluje, mraz ili požari dolaze nenajavljeno i nerijetko unište mukotrpna ulaganja od kojih živimo. Jedino što možete napraviti je razmišljati unaprijed i osigurati se od mogućih rizika kako bi moguće financijske gubitke lakše prebrodili i nastavili sa svojim radom. Danas kada poljoprivrednik od države dobiva 70% sredstava za osiguranje, ulaganje u miran san je neizostavno.

OPG Agro Puškarić jedan od najvećih povrćara u Hrvatskoj

Marijo Puškarić počeo se baviti poljoprivrednom proizvodnjom još kao srednjoškolac, dok je s roditeljima obrađivao oko 7 jutara zemlje. Sredinom 90-tih, ukazala mu se prilika za obrađivanjem veće parcele od 50 hektara u državnom vlasništvu, a 2001. godine napustio je redovan posao i posvetio se isključivo daljnjem razvoju svoje proizvodnje. OPG Agro Puškarić u Kaniškoj Ivi pokraj Garešnice, s oko 300 hektara poljoprivrednog zemljišta spada među jedne od najvećih poljoprivrednika i proizvođača krumpira, crvenog luka, pšenice, kukuruza, soje, cikorije i češnjaka. Također, posjeduje i nekoliko većih hala gdje sprema i čuva svoju raznovrsnu mehanizaciju te skladiše i pakirnicu luka i češnjaka.

Tuče, oluje, mraz ili požari dolaze nenajavljeno i nerijetko unište mukotrpna ulaganja od kojih živimo. Jedino što možete napraviti je razmišljati unaprijed i osigurati se od mogućih rizika!

S Croatia osiguranjem već godinama

"Osiguranje je za mene od iznimne važnosti jer eventualna značajnija šteta može dovesti u pitanje nastavak poslovanja, pa čak i uništiti sve dosada stvoreno. To je jednostavno prevelik rizik da bi si dopustio da mu budem izložen“, ističe Marijo kojeg u cijelom razvojnom procesu u stopu prati Croatia osiguranje. U maniri odgovornog poduzetnika ništa ne prepušta slučaju, a najmanje ne stvari na koje ne može utjecati. S obzirom na prirodu posla kojim se bavi, vremenske prilike, odnosno neprilike igraju skoro presudnu ulogu u uspjehu njegova poslovanja.

"Svatko od nas poduzetnika koji je stvarao svoju tvrtku i unio dio svog života u nju, želi da ona nastavi trajno i sigurno poslovati", zaključuje Marijo.

Croatia osiguranje nudi 13 različitih vrsta osiguranja

Da miran san nema cijenu te da je to moguć samo ako znate da vaš urod neće ispaštati zbog nepredvidivih situacija, potvrđuju klijenti Croatia osiguranja. Kako biste se vi posvetili uzgoju i proizvodnji, a brigu prepustili njima u slučaju neželjenih situacija, za vas su pripremili najširu lepezu pokrića na tržištu koja se mogu ugovoriti samostalno ili kroz paket, a prilagođena su pojedinačnim potrebama. U osiguranju usjeva i nasada, uz osnovne rizike od tuče, požara i udara groma, možete ugovoritii rizike od oluje, poplave, pozebe, ili rizik proljetnog mraza. Zatim, mogu se osigurati voćke i trsovi vinograda od primjerice rizika posolice, ali i usjevi, zrna, sjemenke, voće, stolno grožđe, povrće i kulturno bilje.

U osiguranju usjeva i nasada, uz osnovne rizike od tuče, požara i udara groma, možete ugovoritii rizike od oluje, poplave, pozebe, ili rizik proljetnog mraza.

Kada je riječ o životinjama, osiguranje uključuje kopitare, goveda, ovce i koze, svinje, pse i mačke, pčele, ukrasne i egzotične životinje, kuniće, domaću perad, pernatu divljač, slatkovodne i morske ribe, školjke ili puževe.

Poljoprivredni paket koji sadržava 13 različitih vrsta osiguranja i nudi splet pokrića koji objedinjuje najučestalije rizike. Tu su osiguranje životinja, usjeva i nasada, od požara, od potresa, kućanstva, provalne krađe i razbojstva, loma stakla, loma stroja, osiguranje od odgovornosti, auto kaska, osoba od nesretnog slučaja, naknade bolničkih dana te kasko brodica i jahti. Paket klijentima ubrzava i olakšava proces osiguranja, a omogućuje im i dodatne pogodnosti i uštede.

Trebate savjet u vezi osiguranja?

Ako ste zainteresirani za informativnu i neobvezujuću ponudu za osiguranje vaših usjeva ili nasada, ispunite kratki obrazac te će vas kontaktirati savjetnik Croatia osiguranja u najkraćem roku.

 


Tagovi

Croatia osiguranje Marijo Puškarić Osiguranje usjeva Osiguranje životinja Mraz Oluja Poplava OPG Agro Puškarić


Partner

Croatia osiguranje d.d.

Vatroslava Jagića 33, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 0800 1884, fax: +385 1 63 32 020, e-mail: [email protected] web: http://www.crosig.hr