• IPARD
  • 23.11.2015. 11:40

Općini Vojnić za asfaltiranje 2,1 milijuna

Općina Vojnić dobila je više od dva milijuna kuna iz IPARD programa. Novac je nužan za asfaltiranje i obnovu puteva, budući da se u sklopu općine nalazi čak 46 sela.

Foto: Radio Mrežnica
  • 155
  • 27
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture.

Općini Vojnić u Karlovačkoj županiji, isplaćeno je 2.1 milijun kuna za ulaganje u rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na strukturi površine ceste. Ovo ulaganje omogućilo je efikasnije korištenje resursa te lakši pristup šumi i poljoprivrednim površinama.

U sastavu općine Vojnić postoji 46 mjesta u kojima živi 4.700 stanovnika.

Foto: Radio Mrežnica


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 301 Ruralna infrastruktura Vojnić Karlovačka županija Rekonstrukcija Nerazvrstane ceste Pripremni radovi


Autorica

Sandra Špoljar

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vinceška @vinabelje #graševina #mladovino #svetivinko