Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 07.05.2015. 11:30

Općini Trnava 1,2 milijuna kuna za obnovu cesta

Dobivenim novcem rekonstruirane su javne i lokalno nerazvrstane ceste, uključujući pripremne i zemljane radove te radove na strukturi površine ceste.

Foto: Općina Trnava
  • 237
  • 30
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“. Općini Trnava iz Osječko-baranjske županije isplaćeno 1.218.330,10 kuna za ulaganje u rekonstrukciju javnih, lokalnih, nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na strukturi površine ceste.

"Dvije godine od priprema i prijave na natječaj, isplata ovih sredstava je nagrada za naporan rad i trud, ali isto tako i ohrabrenje da općina nastavi raditi istim putem s ciljem stvaranja boljih uvjeta za život na ovome području na dobrobit svih mještana", kazala je općinska načelnica Irena Mikić Brezina.

U sastavu općine Trnava, uz istoimeno središte, su i mjesta, Dragotin, Hrkanovci Đakovački, Kondrić, Lapovci i Svetoblažje. Prostire se na površini od 81,47 km2 i ima 600 domaćinstava u kojima živi 1.900 stanovnika. Većina ih se bavi poljoprivredom i to stočarstvom, ratarstvom i vinogradarstvom.

Foto: Općina Trnava


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 301 Općina Trnava Osječko-baranjska županija Rekonstrukcija cesta Irena Mikić Brezina Dragotin Hrkanovci Đakovački Kondrić Lapovci Svetoblažje Stočarstvo Ratarstvo Vinogradarstvo


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kao prvo molim Bosance da se ne sprdaju mojim bamijama 🤣🤣 Još uvijek berem krastavce posađene u 5. mj., a možda i novi dostignu ;) Ima i mahuna, tikvica, paradajza, bit će daikona, cikle, nadam se i kasnojesenske mahune i grašak. Još da u... Više [+]