Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 28.01.2016. 12:20

Općini Lopar milijun kuna za nerazvrstane ceste

S više od milijun kuna IPARD sredstava i općina Lopar je uredila dio nerazvrstanih cesta.

Foto: TZ Lopar
  • 146
  • 11
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa, ovaj put za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10 000 stanovnika.

Općini Lopar u Primorsko-goranskoj županiji isplaćeno je 1.072.680,07 kuna za izgradnju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne, zemljane i radove na strukturi površine ceste. Navedenim ulaganjem poboljšala se osnovna infrastruktura te potaknula gospodarska i socijalna aktivnost u toj općini. Radi se o dijelu pristupne ceste prema radnoj zoni Sorinj i istoimenom odlagalištu komunalnog otpada.

Lopar se nalazi na sjeverozapadnoj strani otoka Raba i u njegovu je sastavu samo općinsko središte u kojemu živi nešto više od tisuću stanovnika.

Foto: TZ Lopar


Tagovi

IPARD Mjera 301 Općina Lopar Primorsko-goranska županija Nerazvrstane ceste Sorinj Rab


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]