Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 03.03.2014. 10:10

Općini Klakar 2,8 mil. kuna iz IPARD-a

2,8 milijuna kuna iz IPARD-a otišlo je u Brodsko-posavsku županiju za rekonstrukciju lokalne ceste

  • 132
  • 11
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture".

Općini Klakar iz Brodsko-posavske županije isplaćeno je 2.806.592,70 kn za ulaganje u rekonstrukciju lokalne nerazvrstane ceste. Izgradnjom nerazvrstane ceste u Općini Klakar značajno se olakšao pristup poljoprivrednim površinama, osigurala se lakša prometna komunikacija između naselja unutar općine, te su se bitno smanjili troškovi održavanja ceste.


Tagovi

Općina Klakar IPARD APPRRR Lokalna cesta Brodsko-posavska županija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]