Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 16.10.2015. 15:20

Općini Gola 388 tisuća kuna za obnovu cesta

Prekodravlje je iznimno razvijeni poljoprivredni kraj, no do zaselaka i polja vode putevi kojima je nužna obnova. Oni najoštećeniji, bit će obnovljeni ovim IPARD sredstvima.

  • 202
  • 28
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa, ovaj put za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10 000 stanovnika.

Općini Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji isplaćeno je 388.602,00 kuna za ulaganje u rekonstrukciju javnih lokalnih, nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne i zemljane radove te radove na strukturi površine ceste.

Općina ima 2.760 stanovnika, koji osim u istoimenom općinskom središtu, žive i u mjestima Gotalovo, Novačka, Otočka i Ždala. Gola se nalazi u Prekodravlju i područje joj je okruženo rijekom Dravom i mađarskom granicom. S obzirom da ima popriličan broj velikih poljoprivrednih gospodarstava, svo poljoprivredno zemljište se obrađuje. Stoga je nužna obnova svih cestovnih i poljskih puteva.


Tagovi

Agencija za plaćanje IPARD Mjera 301 Općina Gola Koprivničko-križevačka županija Nerazvrstane ceste Gotalovo Novačka Otočka Ždala Prekodravlje Drava Mađarska granica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.