Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 09.10.2015. 11:15

Općini Barban 1,4 milijuna kuna

Općinama koje se prostiru na velikoj površini i obuhvaćaju brojna mjesta, jedan od glavnih problema je obnova cesta koje ih povezuju. Istarska općina Barban je dio njih rekonstuirala IPARD sredstvima.

  • 106
  • 8
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa, ovoga puta za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

Općini Barban u Istarskoj županiji isplaćeno je 1.489.468,03 kuna za ulaganje u rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na strukturi površine ceste.

Općina se nalazi na jugoistoku Istre i prostire na 94,1 kilometara kvadratnih. U njezinu sastavu je čak 70 mjesta i zaselaka u kojima živi 2.800 stanovnika. Stoga joj je asfaltiranje i poboljšanje prometne infrastruke jedan od najvećih zadataka.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 301 Ruralna infrastruktura Općina Barban Istarska županija Nerazvrstane ceste Jugoistok Istre


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]