Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sufinanciranje proizvodnje
  • 20.11.2015. 14:45

Općina sufinancira poljoprivrednike iz Čepina

Općina Čepin raspisala je javni poziv za ostvarivanje potpora za razvoj poljoprivrede i gospodarstva na općinskom području.

  • 40
  • 1
  • 0

Općina Čepin raspisala je javni poziv za ostvarivanje potpora za razvoj poljoprivrede i gospodarstva na općinskom području. Novi javni pozivi za sufinanciranje su objavljeni jer namjenska sredstva nisu iskorištena.

Tako su Povjerenstvu za potporu u poljoprivredi i ruralnom razvoju općine Čepin podnosili Zahtjev za sufinanciranje edukacija za 2015. godinu, a Općina sudjeluje u tome do 100% ili do 2.000 kuna obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i poljoprivrednim obrtima za grupno educiranje.

Financira se eko, pčelarska, ratarska, stočarska, voćarska i povrćarska proizvodnja

Sufinanciranjem osiguranja obuhvaća pokrivanje dijela troškova i to do 25% od ukupne premije. Najviši iznos subvencije iznosi 15.000 kuna, odnosno maksimalno po 5.000 za ratarstvo, povrtlarstvo i trajne nasade.

Za sufinanciranja u pčelarstvu subvencija je 20 kuna po košnici, a maksimalno do 2.000 kuna po korisniku. Za ekološku i integriranu proizvodnju za ratarstvo subvencija je 50% troškova stručnog nadzora i troškova izdavanja godišnje potvrdnice, a najviše do 3.000 kuna po podnositelju zahtjeva te je subvencija za ekološku i integriranu proizvodnju za voćarstvo i povrtlarstvo, koja je propisno evidentirana na minimalnoj površini od 0,1 ha, u iznosu 1.000 kuna po hektaru do maksimalno 5.000 kuna.

Sufinanciranje umjetnog osjemenjivanja - veterinarske usluge iznose do 100%, a maksimalni broj osjemenjavanja po korisniku je 35 usluga.


Dokumenti


Tagovi

OPG Obiteljsko gospodarstvo Poljoprivredni obrt Sufinanciranje Općina Čepin


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo