Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HNK Graševina
  • 12.07.2019. 10:30
  • Požeško-slavonska, Vetovo

Oni su HNK Graševina, navijači su im Promili. Moramo li reći da su u upravi kluba vinari?

Kakva promocija vinogradarskog kraja, graševine, nogometa pa i promila. Jeste li već čuli za HNK Graševina?

Foto: Facebook/HNK Graševina
  • 531
  • 132
  • 1

Što može dobar marketing, možda najbolje svjedoči donedavni nogometni klub Kamen iz Vetova koji je promjenom imena promovirao i najnižu nogometnu ligu odnosno treću županijsku nogometnu ligu, ali i svoj vinogradarski kraj. Dakle, ekipa im se odsad zove HNK Graševina, navijačka skupina su Promili, a svi koji pomognu rad kluba, uz člansku će iskaznicu dobiti i litru - graševine! 

Promjena imena koja je itekako odzvonila u javnosti, rezultat je aktivnosti udruge vinara Veteri Castra, koja je u skupštini i izglasala novo ime po poznatoj sorti vina. 

Svoju odluku i novo ime objavili su na facebooku kao i zanimljiv poziv svima koji žele postati navijačima odnosno sponzorima kluba. Svi koji doniraju između 100 i 400 kuna dobit će tako člansku iskaznicu, litru graševine i postati članovi navijačke skupine Promili.

Nogometni klub u Vetovu osnovan je 1955. godine pod nazivom NK Sloboda Vetovo, ali se nakon nekog vremena ugasio zbog loših uvjeta za rad. Obnovljen je 1971. pod nazivom NK Kamen Vetovo i zadržao se sve do danas kada je postao Graševina, HNK Graševina. 

Sudeći prema reakcijama na njihovoj stranici, članove odnosno Promile će imati diljem zemlje."Primate i Petrinjce?, Jel primate simpatizere iz Zagreba?, Šibenčani su uz vas!", tek je dio pozitivnih komentara. 


Tagovi

HNK Graševina Promili Nogometni klub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U trezoru "sudnjeg dana" nikad više sjemena - po prvi puta deponirano iz BiH

Trezor sa sjemenjem biljnih kultura koje se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji diljem svijeta, nalazi se na Arktiku, u Svalbardu. Ondje su u utorak, 27. 2. deponirane...

Više [+]