Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 31.10.2018. 15:35

Ojurović i Tankosić novi pomoćnici ministra poljoprivrede

Kadrovske promjene obavljene su na zatvorenom dijelu sjednice Vlade.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
  • 1.108
  • 60
  • 0

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić od danas ima nove pomoćnike. Naime, na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade razriješeni su dosadašnji pomoćnici ministra poljoprivrede i to Ivica Francetić na osobni zahtjev, te Milenko Živković. Novim su pomoćnicima ministra imenovani dr. sc. Renata Ojurović i pomoćnik ministra Milan Tankosić.

Povučeno je i ovlaštenje državnoj službenici Renati Lozo za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva poljoprivrede. Istodobno, Renata Lozo je imenovana glavnom tajnicom Ministarstva, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, priopćila je Vlada. 

Podsjećamo, Tolušić je kao ministar poljoprivrede novog pomoćnika dobio u travnju kada je smijenjen dr.med.vet Damir Agičić zbog službenog dopisa koji je pred Uskrs poslao veterinarskim inspektorima sugerirajući im da se suzdrže od inspekcijskih nalaza uoči Velikog tjedna. Novim pomoćnikom za veterinarstvo imenovan je tad Damir Tuđan, dr. med. vet.


Tagovi

Vlada Ministarstvo poljoprivrede Tomislav Tolušić Pomoćnici ministra Renata Ojurović Milan Tankosić Renata Lozo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).