Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 12.02.2015. 13:40

Ofenziva na mađarsko tržište!

Mađarska tvrtka Novara Coop Kft. gradi poseban prezentacijski salon u kojemu će biti izložen kompletan asortiman poljomehanizacije članica hrvatskog Klastera poljomehanizacije!

  • 678
  • 32
  • 0

Da se Klaster poljomehanizacije kreće u pravom smjeru ka realizaciji zactranog cilja projekta internacionalizacije poslovanja, svjedoči činjenica da je još tijekom prošle godine započeo poslovne pregovore sa mađarskom tvrkom Novara Coop Kft., a već početkom ove godine ostvarena je suradnja. Članice Klastera Eurometal, OLT, Hidraulika-Kutina, Labinprogres-TPS, Pecka i POD-Dežanovac posjetile su ovu mađarsku tvrtku te je komunikacija uspješno nastavljena jer je Novara Coop Kft. zainteresirana za proširenje suradnje.

Naime, već ranije je započela suradnja s članicom Megametal i tvrtke Novara Coop Kft., a sada su iskazali interes uvoza i distribuiranja kompletnog programa Klastera poljomehanizacije na mađarsko tržište te trenutno provode izgradnju prezentacijskog salona u kojemu će biti izložena i sva ostala poljoprivredna mehanizacija članica Klastera.

Članice su pokazale spremnost za suradnjom pa uskoro kreću konkretni dogovori sa svakom članicom pojedinačno, a već sada je na web stranicama tvrtke Novara Coop Kft. postavljeno gotovo 70% proizvodnog programa Klastera poljomehanizacije za koji se procjenjuje da ima mogućnosti plasmana na mađarskom tržištu.

Sajam - mjesto novih kontakata!

Na sajmu poljoprivredne mehanizacije AGROmashEXPO obavljeni su razgovori s još nekoliko drugih inozmenih tvrtki, a sajam su posjetile i članice Klastera koje su s potencijalnim partnerima razgovarale o mogućoj poslovnoj suradnji, kao i proizvodnoj kooperaciji.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Novara Coop Kft. Internacionalizacija poslovanja Eurometal Hidraulika-Kutina Labinprogres Pecka POD Dežanovac OLT Mađarsko tržište Hrvatska poljomehanizacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.