Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 22.07.2013.

Održana prezentacija traktora Valtra i Väderstad strojeva

U blizini PSC Otok u gospodarskoj zoni Skorotinci održana prezentacija traktora Valtra i Väderstad strojeva

  • 1.288
  • 127
  • 0

Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. održala je prezentaciju traktora Valtra i Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu na poljima u blizini PSC Otok u gospodarskoj zoni Skorotinci.

Predstavljena je cjelokupna linija traktora Valtra (serije A, N, T i S) te strojevi Väderstad za obradu tla i sjetvu (multitiller TopDown sa sijačicom BioDrill za zelenu gnojidbu, gruber Cultus, kratka tanjurača Carrier, žitna sijačica za reduciranu obradu Rapid te sijačice za kukuruz Tempo). Prezentaciju je uveličala i tvrtka Findri d.o.o. predstavljajući u radu prskalice Hardi, raspodjeljivač mineralnog gnojiva Bogballe te GPS uređaj AgLeader.

Valtra A serija (74 - 101 ks)

Najpopularniji Valtra traktor na skandinavskim tržištima, Valtra A serija je zakoračila u novo doba. Radna efikasnost i pristupačnost te jednostavnost za korisnika su značajno poboljšani sa novim HiTech modelima A serije.

Valtrina lagana i okretna A serija traktora je prikladna za sve vrste poslova na imanju. Njihova glavna prednost za ratarstvo i stočarstvo te i za rad u šumarstvu su mala veličina, kompaktnost i okretnost. Traktor odlikuje Valtrina jedinstvena konstrukcija šasije u kojoj spremnik za gorivo služi kao srednji dio šasije i istovremeno štiti pogon prednje osovine. Dizajn traktora nudi visoki klirens sa dobrom zaštitom donjeg dijela okvira. To je snažan, lagan i iznimno okretan traktor koji pruža sve performanse koje su vam potrebne da obavite svoje zadatke što je efikasnije moguće.

Pogon Valtra A serije je najefikasniji u svojoj klasi. Valtra A serija koristi izdržljive i jednostavne za održavanje AGCO Sisu Power motore koji zadovoljavaju EUR-3 normu ispušnih plinova. Svi traktori A serije mogu biti sa pogonom na samo dva kotača, imaju mali radijus okretanja, dugački međuosovinski razmak koji povećava stabilnost, jaku konstrukciju, traktor je odličan za rad s prednjim utovarivačem, ima visoki klirens a donji pokrov šasije mu je ravan.Tržištu se nude tri modela: Valtra A 72 - 54 kW/74 ks, Valtra A 83 - 65 kw/88 ks i Valtra A 93 - 75 kW/101 ks.

Djelatnici tvrtke Findri d.o.o. pokazali su u radu nošenu i vučenu prskalicu Hardi, nošeni raspodjeljivač gnojiva Bogballe, ali i traktor s autopilotom čija je točnost 2-4 cm u radu sa GPS Ag Leader sistemom za navigaciju.


Tagovi

Prezentacija Traktori PSC Otok Valtra Väderstad Prskalica AGCO Sisu Power


Autor

Zlatko Pavošević

Više [+]

Zlatko je ortodoksni Grafičar, dugogodišnji agro empiričar, jedan od osnivača poljoprivrednih časopisa Nova zemlja i Agroglas ... a navija za najbolji poljoprivredni portal ... ili ukratko "iz mire tri Pavoša vire" :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]