Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Usavršavanje
  • 20.07.2013.

Od stručnih edukacija do zadovoljstva krajnjih korisnika

Praksom i stručnim usavršavanjem do sigurnosti i pouzdanosti

  • 845
  • 114
  • 0

Stručno usavršavanje iznimno je važno za svakog trgovca. Činjenica je da je usavršavanje postao važan čin poslovnosti, napretka i konkurentnosti na tržištu uznapredovale tehnologije.

Moderniziranjem mehanizacije potrebno je kvalitetno educirati svakog djelatnika koji svoje znanje prenosi krajnjem korisniku. Vrlo je bitan i način na koji se poučava, mjesto, ali uvjeti gdje se edukacija održava.

Žetva sa Claasom

Tvrtka Claas je sve te vrlo bitne komponente prepoznala i već dugi niz godina posvećuje maksimalnu pozornost kvalitetnoj edukaciji svojih partnera distributera i ovlaštenih servisnih službi da nauče kako osigurati kvalitetan servis mehanizacije. Krajnji cilj takvog pristupa je povećanje konkurentnosti i sigurnost korištenja svih strojeva marke Claas.

Početkom mjeseca srpnja, kada je žetva u najjačoj fazi tvrtka Claas ,u Mađarskoj, održala je dane prakse ili bolje rečeno praktični rad na kombajnima Claas Lexion 670 i Claas Tucano 450, kao i s traktorima Claas Arion 650 sa 184 KS te Claas Arion 550 sa 165 KS.

Edukacija je održana na gospodarstvu veličine 8.000 ha u blizini Dunaújváros-a nedaleko od Budimpešte. Stručno usavršavanje su vodili iskusni Claas instruktori koji su distributere i njihove djelatnike podrobnije upoznali sa strojevima, gdje su ih sami mogli voziti i iskusiti u radu.
Na kombajnima su bili priključeni Claas Vario hederi V750 i V660,sa kojom se vršila žetva ječma, a potom su Claas traktori vukli grubere od 3 i 4 m za obradu strništa.

Svi sudionici edukacije su osobno morali proći svaki postupak žetve, od same pripreme kombajna prije žetve, upravljanja kombajnom za vrijeme žetve pa sve do čišćenja kombajna na kraju žetve. To je još jedan dokaz tome koliko energije i vremena tvrtka Claas ulaže ne samo modernizaciju svojih strojeva već u kompletnu uslugu koju nudi svojim kupcima. Glavni naglasak je bio na već provjereni i nenadmašni APS sustav u kombinaciji sa Vario hederima, te se pratio njihov učinak u stojećim kao i u polegnutim usjevima, te se pomno pratio rasip u pojedinačnim uvjetima. Sve to govori u prilog tome zašto su Claas kombajni najpopularniji u Europi.

Claas kombajn

Nakon toga slijedila je obrada strništa sa priključnim strojevima koje su vukli novi traktori serije Claas Arion 500/600 koji u kompaktnom obliku nude tehniku velikih traktora .

Modeli serije Arion 500 s 4 cilindra impresioniraju s još većom svestranošću i još većim potencijalom snage, osobito kod radova s uključenim priključnim vratilom i rada s prednjim utovarivačem. Sadrže opremu CEBIS s višefunkcionalnim naslonom za ruku, Cmotion-om, elektronskim upravljačkim uređajima i Claas Sequence Management-om.

Modeli serije Arion 600 sa 6 cilindara su uvjerljivi zbog svoje velike vučne sile i mirnoga rada na polju, te tijekom transporta na cesti. Kod opreme CIS dobivamo traktor s višefunkcionalnim naslonom za ruku, Driverstick-om, mehaničkim uređajima za upravljanje kao i dva dodatna elektronska upravljačka uređaja.

Jedva da postoji neki pojam koji budi toliko pozitivnih asocijacija kao energija, jer energija znači snagu, znači kretanje i rast. Ljudi željni djela su puni energije, a ono što nama daje energiju je hrana. Posvuda se pita za novu energiju. A tvrtka Claas je puna nove energije. Postanite i Vi dio te velike obitelji i osigurajte si novu energiju za nove pobjede.


Tagovi

Edukacija Claas Usavršavanje Kombajn Traktor Tehnologija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]