Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Auto Arbanas
  • 02.10.2015. 15:40

Od sada u RH i ISUZU kamionski program!

Tvrtka Auto Arbanas je, uz pick-up vozilo Isuzu D-Max, postala ovlašteni zastupnik i Isuzu lakih i srednjih kamiona mase od 3,5t do 12t!

  • 1.076
  • 47
  • 0

Velikogorička tvrtka Auto Arbanas d.o.o. je potpisala ugovor s europskim Isuzu distributerom tvrtkom MIDI Europe pa od sada, uz pick-up vozilo Isuzu D-MAX, nudi i Isuzu kamionski program. Radi se o programu lakih i srednje teških kamion najveće dopuštene mase od 3,5t do 12t, kao i pripadajućih originalnih rezervnih dijelova i opreme.

ISUZU kamione pogone sigurni i ekonomični ISUZU dizelski agregati od 3.0 i 5.2 litre spremni na visoka opterećenja te dugotrajan i pouzdan rad. Raspon snage ovih agregata je od 120KS do 240KS. ISUZU nudi isključivo klasične okvire šasije na koje se mogu ugraditi razne vrste nadogradnji: sanduci sa i bez cerade, krute nadogradnje od panela, razne vrste dizalica, kiperi, hladnjače, pekarske i komunalne nadogradnje, kao i razne varijante specijalnih izvedbi, a sve prema želji i potrebi kupca. Istodobno je proširena ponuda nadogradnji na ISUZU D-MAX pa su od sada i za ovo vozilo raspoložive i kiper varijante, hladnjače, pekarske nadogradnje i slično.

U listopadu 2015. otvorenje kamionskog servisa!

ISUZU D-max pick-up vozilo

Osim prodaje vozila, Auto Arbanas je postao i ovlašteni serviser Isuzu kamiona pa tako za listopad planira otvorenje kamionskog servisa u kojem će nuditi mehaničarske, vulkanizerske, limarske i lakirerske usluge za program ISUZU kamiona koje zastupa.

ISUZU je danas sinonim japanske kvalitete i pouzdanosti, sinonim za dizel motore i najveći proizvođač komercijalnih dizel vozila u svijetu. Svojom povijesnom, tehnološkom i duhovnom baštinom, ISUZU i u 21. stoljeću zadržava svoju predvodničku poziciju. ISUZU obitelj korisnika broji 23 milijuna članova diljem svijeta, a sada se po prvi puta ozbiljnije predstavlja u Hrvatskoj sa širim spektrom svojih proizvoda. Zasigurno će inovativnost tvrtke ISUZU prepoznati i mnogi korisnici kod nas.

S novom paletom ponude ISUZU proizvoda možete se upoznati u salonima Auto Arbanasa u Zagrebu u Arena centru, Velikoj Gorici i Sisku, a za više informacija ih možete kontaktirati i na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Auto Arbanas ISUZU kamioni ISUZU D-max Okvir šasije Komunalni program Pekarski program Dizel motor Kiper Servis kamiona Arena centar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]