Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP
  • 30.09.2020. 10:20

Od 1. studenog 2020 stiže nova verzija eGAP aplikacije za dokumentiranje

Nakon priključivanja eGAP-a obitelji Agrivi digitalnih proizvoda za suvremene poljoprivrednike, na tržište stiže i nova verzija eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

  • 341
  • 55
  • 0

Po objavi strateške suradnje dva vodeća digitalna projekta na regionalnoj agrarnoj sceni, Agrivija i Agrokluba, najavljeni su i daljnji operativni koraci u čijem je fokusu moderan poljoprivrednik. Među prvim potezima ovog partnerstva jest migracija podataka na novu verziju, treću generaciju eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, a koja je na tržištu prisutna od 2011. godine.

Razvojni inženjeri Agrivija i Agrokluba pripremili su restrukturiranu i redizajniranu verziju za izlazak 1. studenog 2020., a upravo tim povodom aplikacija neće biti dostupna dan ranije, u subotu 31. listopada 2020.

Digitalizacija poljoprivrede - prioritet strateškog partnerstva Agrivija i Agrokluba

Što donosi eGAP 3.0?

Noviteta ima više - za razliku od eGAP 2.0 treća je verzija potpuno prilagođena uređajima nove generacije, tako da je olakšan mobilni rad - putem pametnih telefona ili tableta. 

Program je i u verziji 3 sačuvao istu strukturu, a pojedini servisi su dodatno pojednostavljeni, baš kao i upravljanje podatcima. Uveden je i dodatan parametar raspona (datuma) kod samih nasada, a kako bi korisnici samostalno mogli odlučivati koje će pripremne radnje kao i one post žetve/berbe imati na potrebnim obrascima.

Novost je i da će ponude i fakture postojećih eGAP korisnika za naredno razdoblje glasiti na Agrivi d.o.o., a svi će detalji licenci (hektari, broj gospodarstava) kao i njihovo trajanje, ostati važećim po prije ugovorenim uvjetima.

Podrška korisnicima i dalje je dostupna putem maila [email protected] te od sada i putem broja telefona +385 44 643 479

Što korisnici trebaju činiti?

"Gotovo ništa, za postojeće korisnike malo se toga mijenja. Prije migracije nemate što poduzimati, mi ćemo sve podatke 'prebaciti' za Vas. Nakon što nova verzija stupi na snagu, provjerite je li sve u redu s Vašim računom, a prilikom prvih unosa obratite pažnju. Ako primijetite bilo kakvo neuobičajeno ponašanje aplikacije, budite slobodni javiti", poručuju iz Agrivi službe za korisnike.

eGAP, jednostavno i korisno


Tagovi

EGAP Agrivi Nova verzija


Autorica

Marija Ribić

Više [+]

Ekonomistica specijalizirana za promotivne aktivnosti. Dio je prodajnog/postprodajnog tima Agrokluba


Partner

AGRIVI d.o.o.

Ulica grada Gospića 1A, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: [email protected] web: https://www.agrivi.com/hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

I to smo uspješno naklikali :)

Upravo privodimo kraju projekt [email protected]&BiH koji je obilježio naše zadnje tri godine, a koji nosi službeni naziv 'Internacionalizacijom poslovanja do regionalnog lide...

Više [+]