• Osječko-baranjska županija
  • 06.04.2020. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

OBŽ: Naručite proizvode lokalnih OPG-ova putem web platforme eCeker

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo našim OPG-ovima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja, pozivaju iz županije.

Foto: eCeker
  • 867
  • 208
  • 0

U cilju stvaranja uvjeta za prodaju poljoprivrednih proizvoda malih lokalnih proizvođača, a istovremeno osiguranju njihove dostave, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić prihvatio je prijedlog suradnje s Udrugom Slap putem korištenja on-line platforme eCeker. U trenucima kada su zatvorene lokalne tržnice, a poljoprivrednici nemaju kome prodati svoje proizvode, korištenjem ove platforme omogućena je dostava stanovnicima ove županije.

Platforma eCeker nastala je suradnjom Udruge Slap i Županijske razvojne agencije OBŽ kroz provedbu Projekt Camarg, a koji je financiran iz Programa Interreg Mediterranean sredstvima EU. Njegovu je provedbu podržala i sama županija jer se kroz ovu platformu povezuju lokalni proizvođači kroz novostvoreni kanal prodaje, a stvoreni su uvjeti i da posjetitelji mogu kupiti domaće, lokalne proizvode.

vd
Naručite domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja (foto: eCeker)

Platforma dostupna za stanovnike Osijeka i prigradskih naselja

"Povezivanjem naših malih farmera i stanovnika kroz platformu eCeker pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da prodaju plodove svog rada, a našim stanovnicima da dobiju domaće proizvode u ovo vrijeme kada je svaka inicijativa vrlo važna, pogotovu u očuvanju poljoprivredne proizvodnje i opstojnosti OPG-ova", ističu iz županije.

Stoga pozivaju stanovnike Osijeka i prigradskih naselja da posjete web stranice, pogledaju i naruče ono što je u ponudi. Narudžbe se primaju tijekom tjedna, a dostava naručenog vrši se utorkom i četvrtkom. Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice.

d
Na eCeker platformi pronađite velik izbor domaćih proizvoda (foto: eCeker)

Osigurajte si domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja

Također se pozivaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za prodaju putem platforme www.eceker.hr da se jave voditelju projekta Tomislavu Katančiću na e-mail: [email protected], tel: 095/777-9994, radi uspostave moguće suradnje.

Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice eCeker.

"Ukoliko ovaj način prodaje bude veći od mogućnosti koje trenutno udruga Slap ima s obzirom na jedno dostavno vozilo, pozvat ćemo naše poljoprivrednike, ako su u mogućnosti, da se uključe u dostavu putem eCekera.

cd
Kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo domaćim OPG-ovima (foto: eCeker)

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih proizvoda pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja", pozivaju iz županije.


Tagovi

Osječko-baranjska županija Udruga Slap eCeker Narudžba OPG Dostava Domaći proizvodi


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Osječko-baranjska županija

Trg Ante Starčevića 1, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 (0) 31 200 588, e-mail: [email protected] web: http://www.obz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće ,svježe slike od jučer ,i kako je došlo do jučer,naša proizvodnja od sjemenke do ploda :... Pročitaj cijelu bilješku »