Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 06.04.2020. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

OBŽ: Naručite proizvode lokalnih OPG-ova putem web platforme eCeker

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo našim OPG-ovima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja, pozivaju iz županije.

Foto: eCeker
  • 1.096
  • 210
  • 0

U cilju stvaranja uvjeta za prodaju poljoprivrednih proizvoda malih lokalnih proizvođača, a istovremeno osiguranju njihove dostave, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić prihvatio je prijedlog suradnje s Udrugom Slap putem korištenja on-line platforme eCeker. U trenucima kada su zatvorene lokalne tržnice, a poljoprivrednici nemaju kome prodati svoje proizvode, korištenjem ove platforme omogućena je dostava stanovnicima ove županije.

Platforma eCeker nastala je suradnjom Udruge Slap i Županijske razvojne agencije OBŽ kroz provedbu Projekt Camarg, a koji je financiran iz Programa Interreg Mediterranean sredstvima EU. Njegovu je provedbu podržala i sama županija jer se kroz ovu platformu povezuju lokalni proizvođači kroz novostvoreni kanal prodaje, a stvoreni su uvjeti i da posjetitelji mogu kupiti domaće, lokalne proizvode.

vd
Naručite domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja (foto: eCeker)

Platforma dostupna za stanovnike Osijeka i prigradskih naselja

"Povezivanjem naših malih farmera i stanovnika kroz platformu eCeker pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da prodaju plodove svog rada, a našim stanovnicima da dobiju domaće proizvode u ovo vrijeme kada je svaka inicijativa vrlo važna, pogotovu u očuvanju poljoprivredne proizvodnje i opstojnosti OPG-ova", ističu iz županije.

Stoga pozivaju stanovnike Osijeka i prigradskih naselja da posjete web stranice, pogledaju i naruče ono što je u ponudi. Narudžbe se primaju tijekom tjedna, a dostava naručenog vrši se utorkom i četvrtkom. Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice.

d
Na eCeker platformi pronađite velik izbor domaćih proizvoda (foto: eCeker)

Osigurajte si domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja

Također se pozivaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za prodaju putem platforme www.eceker.hr da se jave voditelju projekta Tomislavu Katančiću na e-mail: tomislav.slap@gmail.com, tel: 095/777-9994, radi uspostave moguće suradnje.

Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice eCeker.

"Ukoliko ovaj način prodaje bude veći od mogućnosti koje trenutno udruga Slap ima s obzirom na jedno dostavno vozilo, pozvat ćemo naše poljoprivrednike, ako su u mogućnosti, da se uključe u dostavu putem eCekera.

cd
Kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo domaćim OPG-ovima (foto: eCeker)

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih proizvoda pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja", pozivaju iz županije.


Tagovi

Osječko-baranjska županija Udruga Slap ECeker Narudžba OPG Dostava Domaći proizvodi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]