Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroRocks 2024
  • 09.04.2024. 12:00

Objavljen datum najveće poljoprivredne konferencije u Hrvatskoj

Dođite u Osijek, 4. listopada 2024. na AgroRocks - konferenciju o novim tehnologijama u poljoprivredi gdje će se okupiti najvažniji akteri domaćeg agrara.

Foto: Agroklub
  • 1.275
  • 110
  • 0

Proizvodnja hrane novim tehnologijama i razvoj poljoprivrede na zdravijim osnovama teme su ovogodišnjeg AgroRocksa. 

Ova je konferencija mjesto transfera znanja i novih vizija koje mijenjaju budućnost poljoprivrede. Prezentacije, paneli i umrežavanje, na kojima se susreću proizvođači hrane, poduzetnici, regulatori, tehnološka scena i znanstvena zajednica.

S njima raspravljamo o novim rješenjima i modelima za brži razvoj poljoprivrede u najvažnijim sektorima: žitarice i uljarice, meso i mlijeko, voće i povrće, s naglaskom na IT rješenja i što umjetna inteligencija donosi (ili odnosi) domaćem agraru.

U sklopu konferencije održat će se svečana dodjela nagrada autorima najboljih ruralnih fotografija (RuralFoto 2024.) te nagrada "Komunikator godine" Društva agrarnih novinara Hrvatske.

Organizatori konferencije AgroRocks 2024. su informacijski sustav Agroklub i Društvo agrarnih novinara Hrvatske, uz podršku Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, FAZOS-a, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, te Hrvatske poljoprivredne komore.

Dođite na AgroRocks i budite dio revolucije poljoprivrede! 

Ulaznice nabavite preko sustava Eventim. Za kupnju ulaznica na druge načine, budite slobodni kontaktirati marija@agroklub.com

 


Tagovi

AgroRocks 2024 Nove tehnologije Umjetna inteligencija


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

AgroRocks

31000 Osijek, Hrvatska
e-mail: info@agroklub.hr