Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 14.08.2018. 15:00

Novocommerce na 5. FarmShow dovodi najnovije strojeve, a slavi i 100 godina John Deere traktora!

Uz veliki broj strojeva vrhunskog proizvođača poljoprivredne opreme John Deere, tvrtka će prezentirati i proizvode europskog lidera u proizvodnji priključnih uređaja, tvrtke KUHN i proizvode tvrtke BEDNAR FMT.

Foto: Novocommerce International
  • 4.098
  • 294
  • 0

Na 5. po redu FarmShow-u u Osijeku tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstaviti će se na izložbenom prostoru od ukupno 1.001 m². Kao i svake godine, tako će i ove biti predstavljeni neki od najnovijih strojeva iz portfelja tvrtke.

Sajam će se održati 24.-26. kolovoza 2018. na Sportskoj zračnoj luci Čepin - Osijek.

Naći će se tu mjesta za nove modele traktora, kombajna, balirki tvrtke John Deere. Predstavit će potpuno novi, vrhunski izrađen i opremljen traktor iz 6R serije, model 6230R, potpuno automatizirani kombajn S770i, te potpuno nova serija balirki za okrugle bale s varijabilnom komorom V451R. Uz veliki broj strojeva vrhunskog proizvođača poljoprivredne opreme John Deere, tvrtka Novocommerce International prezentirat će i proizvode europskog lidera u proizvodnji priključnih uređaja, tvrtke KUHN, proizvoda tvrtke BEDNAR FMT koji je proizvođač velikih strojeva za obradu tla, vodećeg proizvođača poljoprivrednih prikolica Fligel, zatim proizvode tvrtke SIPTEC.

csdvd
Ove godine na sajmu će biti predstavljeni neki od najnovijih strojeva iz portfelja tvrtke

Od "Waterloo boy" do "pametnog traktora"

Ovogodišnji FarmShow, tvrtka Novocommerce International iskoristit će i za proslavu velike obljetnice, 100 godina proizvodnje John Deere traktora! Prije 100 godina, akvizicijom tvrtke Waterloo Gasoline Engine iz Iowe obilježen je ulazak John Deere-a u posao traktora. Budući da mnogi kritičari nisu vjerovali u budućnost traktora, nitko nije očekivao da će se posao s traktorima razviti u ključni temelj rasta tvrtke, te da upravo započinje najveća priča o uspjehu u području poljoprivredne mehanizacije. Prvi traktor proizveden i prodavan od tvrtke John Deere je Waterloo Boy model N snage 12 KS, dok je prvi brendirani John Deere, potpuno zeleni i žuti traktor bio model D. Danas kada traktor nije više samo stroj za vuču priključaka, tvrtka John Deere ponovno postavlja standard uvođenjem raznih rješenja za upravljanje u poljoprivredi (AMS).

vd
100 godina proizvodnje John Deere traktora

John Deere savršeno umrežava upravitelje gospodarstava i ugovorene partnere s vozačima u polju, opremom i tehnologijom kako bi vam pružio odlučujuću tržišnu prednost. Niti jedan drugi proizvođač ne nudi toliki raspon proizvoda za pametno navođenje kao što nudi John Deere. Od jednostavnog ručnog upravljanja paralelnim navođenjem do potpuno automatiziranih sustava kao što je AutoTrac. John Deere zasloni i StarFire prijemnici čine infrastrukturnu jezgru za poboljšanje omjera gnojiva, ekonomičnosti goriva, procjenu ulaznih informacija te njegu biljaka.

John Deere sustavi su potpuno integrirani, možete započeti s osnovnim sustavom te ga nadograđivati kada vam to odgovara. Otkako je tvrtka John Deere kao prva u svijetu osmislila mapiranje prinosa i automatski sustav navođenja, ta rješenja za upravljanje u poljoprivredi donijela su revoluciju u tradicionalne poljoprivredne prakse, a poljoprivrednicima značajna poboljšanja u produktivnosti stroja, prinosu, kvaliteti usjeva, smanjenju troškova rada I udobnosti vozača.

Najbolji izbor za kupca

Kako bi svojim kupcima uvijek ponudili vrhunski proizvod, te im omogućila da uvijek budu u korak s najnovijim tehnologijama, tvrtka Novocommerce International nudi AMS FarmSight pakete prilagođene upravo njima uz potpunu korisničku podršku.

Ono što tvrtku Novocommerce International diferencira od ostalih ponuđača na tržištu je i program s paletom proizvoda za uređenje okoliša, bilo da se radi o domaćinstvima pa sve do velikih sustava preko 8.000 m2, kojima nude najvišu razinu tehnologije u ponudi kosilica s gotovo 15 godina garancije u cjenovnim razredima u kojima se svi mogu pronaći.

NCI - najveća tvrtka za poljoprivrednu mehanizaciju u Hrvatskoj

U zadnjih tri godine broj zaposlenih povećali su za 30%. S više od 60 zaposlenika, NCI je najveća tvrtka za poljoprivrednu mehanizaciju u Hrvatskoj. Tvrtka zapošljava 27 servisera, koji imaju na raspolaganju 17 servisnih vozila sa svom potrebnom opremom za rad na terenu i raspoloživost kupcima kada god to zatreba te 10 djelatnika zaduženih za rezervne dijelove.

dcx
Tvrtka broji više od 60 zaposlenika

Kako bi svojim kupcima uvijek pružili vrhunsku uslugu, tvrtka kontinuirano ulaže u edukaciju ljudi. Obuke na treninzima u Njemačkoj uz vrhunske John Deere stručnjake jamstvo su da će Vaši strojevi uvijek biti u pogonu i to onda kada su vam najpotrebniji.

Novocommerce International razumije kako zadovoljiti potrebe i realnosti hrvatskog tržišta, te osigurava mogućnosti savjetovanja ne samo za postojeću opremu, nego i nove modele koji dolaze na hrvatsko tržište. S iskusnim i profesionalnim Servisnim timom, Novocommerce International nudi najbolju post-prodajnu podršku na tržištu.

dd
Nude iskusni i profesionalni servisni tim

Nude i odlične uvjete financiranja

Uz odlične mogućnosti financiranja putem leasinga uz potporu John Deere Financiala i Unicredit Leasinga sada postoji mogućnost i kreditiranja putem John Deere Financiala i Zagrebačke banke s vrlo atraktivnim uvjetima. Također, Novocommerce International d.o.o. nudi odlične uvjete financiranje KUHN i BEDNAR FMT priključaka.

Tvrtka Novocommerce International kao dio međunarodne korporacije Monnoyeur u Hrvatskoj posluje putem dva logistička centra; NCI Bjelovar i NCI Osijek gdje uz prezentaciju, informiranje i prodaju prethodno navedenih proizvoda nudi i već spomenute usluge postprodajnog servisa. Nabava i isporuka 97% rezervnih dijelova je unutar 24/48 sati što su kupci prepoznali i cijene, a što je tvrtki uz rast i stabilnost u posljednje tri godine osiguralo poziciju lidera na hrvatskom tržištu.

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce International Traktor John Deere KUHN BEDNAR Farm Show 2018


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić