Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvoje Horvat
  • 12.03.2014. 10:00

Novo vodstvo Savjetodavne službe

Za novog ravnatelja Savjetodavne službe izabran je Hrvoje Horvat, bivši zaposlenik Agencije za plaćanja i Ministarstva poljoprivrede

Foto: freedigitalphotos.net
  • 307
  • 32
  • 0

Upravno vijeće Savjetodavne službe jučer, 11. ožujka 2014., na svojoj trećoj sjednici imenovalo je Hrvoja Horvata ravnateljem Savjetodavne službe. Gdin. Horvat novu funkciju je počeo obnašati odmah po imenovanju.

Javni natječaj za ravnatelja Savjetodavne službe objavljen je u Narodnim novinama br. 22/14 od 19. veljače 2014. Rok za podnošenje prijava na natječaj bio je do 27. veljače 2014. godine. Na natječaj je pristigla samo jedna prijava.

Upravno vijeće Službe imenovalo je Natječajnu komisiju za provedbu Javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Savjetodavne službe, koje je provelo natječajni postupak te predložilo Upravnom vijeću imenovanje Hrvoja Horvata za ravnatelja.

Hrvoje Horvat na mjesto ravnatelja Savjetodavne službe dolazi iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju gdje je radio na mjestu savjetnika. Prije toga, bio je zaposlen u Ministarstvu poljoprivrede te u tvrtkama Gavrilović d.o.o. i Sano d.o.o. Također je radio na projektu Vlade Kraljevine Nizozemske IRC (Interantional Rescue Committee). Diplomirao je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je završio veterinarsku medicinu.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Hrvoje Horvat PSS Savjetodavna služba Ravnatelj APPRRR Gavrilović Sano Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]