Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zetor
  • 12.11.2015. 09:15

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Pininfarina je dizajnirao novi Zetor, Ferrari među traktorima!

  • 6.862
  • 1.301
  • 0

Talijanska tvrtka Pininfarina koja je poznati tvorac najslavnijih Ferrarija u povijesti, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast. Traktor je svakako jedan od rijetkih primjeraka na tržištu, a zatamnjeni prozori, zakrivljene linije karoserije i sportska crvena boja svakako su odmak ok nekih konvencionalnijih modela za rad u polju.

Talijanska tvrtka Pininfarina koja je poznati tvorac najslavnijih Ferrarija u povijesti, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast.

Zetor je za sada još uvijek konceptni traktor koji je premijerno prikazan na Agritechnici, sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hannoveru. To je obilježilo i 70 godina postojanja češke tvornice Zetor traktora. Za sada se neće ići u proizvodnju ovih traktora za komercijalnu upotrebu, ali za sve brojne obožavatelje koje je stekao već sada, još uvijek postoji nada.

U tvrtki pretpostavljaju da bi ovaj dizajn mogao biti primjenjiv na svim budućim modelima Zetor traktora. Ovaj traktor pomiče granice i čini poljoprivredu modernom, dinamičnom i privlačnom. Dugi dani u tvornici pod vedrim nebom nikada više neće biti isti.


Tagovi

Zetor Pininfarina Agritechnica Hannover Traktor Model Dizajn Dinamična poljoprivreda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.