Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 01.12.2014. 17:45

Novi voditelj prodaje tvrtke Lemken

Zbog porasta prodaje, tvrtka Lemken kreirala novo radno mjesto - voditelja prodaje - na čiju je poziciju stupio Karl-Hubertus Reher, bivši regionalni direktor tvrtke Claas.

  • 460
  • 15
  • 0

1. siječnja 2014. godine Karl-Hubertus Reher (48) preuzeti će novu poziciju kao voditelj prodaje tvrtke LEMKEN. Gospodin Reher odrastao je u Warendorfu u Njemačkoj, diplomirao je poslovni menadžment, a posljednja pozicija bila mu je u tvrtci Claas gdje je bio regionalni direktor odgovoran za središnju Europu. Bio je na visokim pozicijama na području izvoza i prodaje rezervnih dijelova te na tim područjima posjeduje opsežno znanje. Oženjen je i ima četvero djece. Iz tvrtke Lemken izražavaju zadovoljstvo jer su regrutirali menadžera koji, ne samo da posjeduje sveobuhvatno iskustvo i kvalifikacije, nego se i odlično uklapa u obiteljsko poduzeće sa jednostavnom kulturom orijentiranom prema radnicima.

Novo kreirana pozicija gospodina Rehera bit će u LEMKEN izvršnom timu, dok je prethodno vođenje prodaje bilo u rukama direktora upravljanja, Anthonya van der Leya. No kako je prodaja u proteklih nekoliko godina rasla, a prodajne regije obuhvaćaju područje koje se proteže od Kanade do Kine, prikladno je podijeliti odgovornosti između dvije odvojene pozicije. Drugi članovi izvršnog tima - iskusni menadžeri iz odjela razvoja, proizvodnje i finacija - vesele se imati novog partnera kao što je gospodin Reher. LEMKEN-ova dva pomoćnika, Viktor i Nicola Lemken, su također članovi izvršnog tima.

2013. godine tvrtka LEMKEN, specijalist poljoprivredne mehanizacije, ostvarila je rekordnu prodaju od 364 milijuna eura, sa izvozom od čak 72 %. LEMKEN je tržišni lider u Njemačkoj te imaju 18 prodajnih i servisnih centara na domaćem tržištu. Međunarodno poslovanje tvrtke upravlja se putem 24 prodajne podružnice. Stalno rastuće tržište će postavljati brojne izazove našem novom voditelju prodaje.


Tagovi

Lemken Karl-Hubertus Reher Warendorf Njemačka Regionalni direktor Voditelj prodaje Anthony van der Ley Kanada Kina Viktor Lemken Nicola Lemken Poljoprivredna mehanizacija


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije