Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredno zemljište
  • 27.11.2013. 07:36

Novi natječaji za poljoprivredno zemljište

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je javne pozive za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području općina Drenje i Sibinj

Foto: freepik.com
  • 908
  • 86
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 26. studenoga 2013. godine, sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu, javne pozive za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području općina Drenje (38,9318 ha) i Sibinj (52,3473 ha).

Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa, poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Poljoprivredne savjetodavne službe. Prije ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa predlažemo da se detaljno prouče Upute za ispunjavanje Gospodarskog programa i Uredba o načinu vrednovanja gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Rok za dostavu ponude je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.

Foto: freepik.com


Tagovi

Natječaj Poljoprivredno zemljište Drenje Sibinj Javni poziv Gospodarski program Stručna pomoć

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]