Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredno zemljište
  • 21.11.2013. 10:32

Novi natječaji za državnu zemlju

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je nove javne pozive za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske

  • 1.098
  • 108
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je nove javne pozive za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske, sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu. Javni zakupi se odnose na poljoprivredno zemljište na području Općine Andrijaševci, Općine Breznica, Općine Hlebine i Grada Umaga.

Sudionici Javnog poziva ostvaruju pravo prvenstva za zakup za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na temelju ostvarenog najvišeg zbroja bodova od mogućih 100 bodova:

  • gospodarski program, do 60 bodova,
  • dosadašnji posjednik ako je u mirnom posjedu temeljem valjano provedenog natječaja, 20 bodova,
  • visina ponuđene zakupnine, do 20 bodova, proporcionalno u rasponu od početne do dvostruke početne zakupnine.

Ako je više osoba izjednačeno po broju bodova i ponuđenoj zakupnini, najpovoljniji ponuditelj utvrđuje se javnim nadmetanjem sukladno Pravilniku o postupku javnog nadmetanja za utvrđivanje najpovoljnijeg ponuditelja na javnom pozivu za dodjelu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za zakup i zakup za ribnjake. Rok za dostavu ponude je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.


Tagovi

Natječaj Poljoprivredno zemljište Javno nadmetanje Breznice Andrijaševci Hlebine Javni poziv

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]