Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Časopis
  • 09.08.2013.

Novi broj časopisa Maslinar

Novi Maslinar na kioscima. Pročitajte koji štetnici najviše ugrožavaju masline, kako dobiti ulje vrhunske kakvoće, kako postići višu cijenu za ulje...

  • 651
  • 61
  • 0

U novom broju časopisa Maslinar pročitajte izvješće iz svih krajeva maslinarske Hrvatske, ali i iz susjedne Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Italije o izvanrednom urodu, koji su donekle ublažili štetnici i vremenske nepogode, ali koji će po svemu sudeći u konačnici opet biti obilan. Kiša, koju u rujnu najavljuje prognostičar Maslinara, Lovro Kalin, dodatno će otežati plodove, pa se valja što bolje pripremimo za predstojeću berbu i preradu.

Časopis Maslinar

Osim toga u ovome broju pročitajte i zanimljive tekstove o svrdlašu protiv kojega ćemo se u budućnosti očito morati uspješnije boriti, zatim sortnoj listi koja je nekako zapela i ne miče se unatoč istraživanjima i financijskim injekcijama...a tu su i tekstovi o problemima pri kušanju ulja na natjecanjima, ali i o koktelima s maslinovim uljem...Kušajte jedan od njih i uživajte u ljetu koje još traje.

Na koji način su to postigli pročitajte u ovome broju Maslinara...i naravno ne zaboravite se pretplatiti i za samo devet kuna dobiti kuharicu Meso s maslinovim uljem. Novi broj časopisa Maslinar na svim kioscima nabavite za samo 20 kuna ili se pretplatite na broj 021 / 315 440 i 098 / 98 32 577.


Tagovi

Masline Časopis Maslinar Maslinovo ulje Svrdlaš


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]