Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Časopis
  • 13.06.2014. 13:00

Novi broj časopisa Maslinar u prodaji

U novom broju časopisa Maslinar saznajte kako miješati druga biljna ulja s maslinovim, što je sve potrebno za dobivanje kvalitetnog ploda masline i još puno drugih korisnih savjeta.

  • 320
  • 13
  • 0

Časopis Maslinar je namijenjen, baš kao što mu naziv kaže, maslinarima i uljarima, ljudima koji od maslina i za masline žive. Osnova koncepta ovoga časopisa interesi su maslinara, a za njegov nastanak odgovrni su najkompetentnijih ljudi koji su se dokazali kao vodeći autori na području maslinarstva i uljarstva te vodeći promotori proizvodnje i potrošnje maslinovoga ulja.

Novi broj časopisa, inače 28. po redu, donosi brojne zanimljive tekstove, poput onoga kako ćemo i hoćemo li zaštititi autohtone hrvatske sorte maslina. Tu su i tekstovi o miješanju drugih biljnih ulja s maslinovim, što se kod nas uvelike primjenjuje, ali i u Europi.

28. broj časopisa Maslinar

U novom broju naći ćete i savjete o tome što je sve potrebno za dobivanje kvalitetnog ploda masline. Zaštita maslina u ovome razdoblju je iznimno važna, samo valja dobro razlikovati štetne od korisnih kukaca.

Sve ove teme, kao i još puno drugih, pričitajte u novome broju časopisa Maslinar koji možete naći na svim kioscima i na portalu www.maslinar.eu.

Uz pretplatu na ovaj časopis, kao poklon dobivate koristan i zanimljiv Maslinarski rokovnik.

Časopis Maslinar, osim ovog korisnog časopisa o uzgoju maslina i proizvodnji ulja, u svojoj ponudi ima i brojne poučne knjige o uzgoju maslina, njihovom održavanju, sortama maslina u Hrvatskoj, proizvodnji maslinovog ulja, pa čak i kuharicu posvećenu kuhanju s maslinovim uljem. Njihovu bogatu ponudu možete pogledati u njihovim oglasima na stranicama našeg portala.


Tagovi

Časopis Maslinar Bilja ulja Maslinovo ulje Pretplata


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!