Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bejo Zaden Hrvatska
  • 27.10.2017. 12:00

Nove prostorije za novu budućnost Beja

Od 2003. do 2013. promet Bejo Zadena u regiji Jugoistočne Europe se udvostručio, a takav rezultat namjeravamo ponoviti i do 2023.

  • 632
  • 92
  • 0

Nakon više od četvrt stoljeća u iznajmljenim prostorijama, Bejo Zaden d.o.o. je od 1. kolovoza ove godine napokon ušao u novosagrađeni objekt na adresi Soblinečka 35b, Soblinec, Sesvete.

"Sretni smo što nakon 27 godina u raznim iznajmljenim prostorima, napokon imamo svoj novi prostor koji nam omogućava bolje uvjete za rad i bolje skladištenje sjemena", rekao je direktor Denis Novak na otvorenju u Soblinecu.

Hladnjak u kojemu drže naklijala sjemena

"Potraga za zemljištem je počela još davne 2012. godine kada se javlja prva ideja da bi Bejo Hrvatska trebala učiniti nešto po pitanju vlastitog prostora. Nakon što nam je matična tvrtka u Nizozemskoj dala zeleno svjetlo za kupovinu zemljišta u Soblincu ono je kupljeno 2015. godine. Uselili bismo se i ranije da nije bilo svakakvih nenadanih problema koje smo na sreću uspješno riješili i sada ovdje pred vama stoji ovaj prekrasan prostor koji će nas sigurno dobro služiti i sljedećih 27 godina.“

Visokokvalitetno sjeme povrća

Da im je novi prostor bio jako potreban govori činjenica da je tvrtka Bejo Zaden d.o.o. osim za prodaju visokokvalitetnog sjemena povrća na teritoriju Republike Hrvatske odgovorna i za prodajne rezultate i na području cijele regije jugoistočne Europe: Sloveniju, BiH, Srbiju, Makedoniju, Crnu goru, Albaniju, Mađarsku, Grčku i Cipar. "Svega ovoga ne bi bilo bez naših kupaca koji su nam ostali vjerni i u najtežim trenucima i s kojima Bejo Zaden d.o.o. dijeli sudbinu agrara u našoj državi. Naših devet zaposlenika je stalno u kontaktu s njima i nadamo se da smo stvorili jedan odnos u kojem svatko nešto dobiva“, rekao je Novak.

Na otvorenje je došao i menadžment iz Nizozemske, među njima i Nico Kikkert, jedan od menadžera u Bejo Zaden Nizozemska. "Od 2003. do 2013. promet Bejo Zadena u regiji Jugoistočne Europe se udvostručio, a takav rezultat namjeravamo ponoviti i do 2023. Da smo na pravom putu, najbolje nam pokazuju rezultati proteklih pet godina. U sljedećih 10 do 20 godina namjeravamo ostvariti naše planirane ciljeve, a s ovim timom ne sumnjam da ćemo to napraviti.“

Povećali promet za 10 puta

Objekt je službeno predstavio Martin van der Voort, voditelj prodaje u Bejo ZadenBV. "Bejo Zaden je u Hrvatsku došao i prije službenog priznanja države i zajedno s njom dijelili smo sve dobro i loše što se dogodilo u zadnjih 27 godina. Kako je napredovala Hrvatska, tako je i napredovao Bejo Zaden d.o.o. i ponosni smo što možemo reći da smo od početka rada devedesetih povećali promet za deset puta, a sličan napredak očekujemo i u budućnosti", rekao je van der Voort.

Na otvorenje novih prostorija došli su i brojni klijenti, među njima i Boris Boras, upravitelj zadruge Varaždinsko povrće koji od samog početka prije desetak godina surađuju s tvrtkom Bejo Zaden d.o.o. "Bejo Zaden d.o.o. i mi surađujemo od samog početka rada naše zadruge. Od njih nabavljamo sve sjeme za naših 15 zadrugara, kupusnjače, iceberg salatu, svo zeleno povrće. Jako smo zadovoljni što možemo reći da su nam njihovi djelatnici uvijek na raspolaganju i nema problema koji nismo riješili - na obostrano zadovoljstvo", rekao je Boras.


Fotoprilog


Tagovi

Bejo Zaden Sjeme Povrće Nove prostorije


Autorica

Ivana Jurišić

Više [+]

Novinar u duši, ekonomist po struci. Sa 14-godišnjim iskustvom u uredništvu Zadarskog i Novog Lista, Ivana nam donosi zanimljive i dinamične priče, ali i informacije koje pomažu unapređenju sela i poljoprivrede.


Partner

Bejo Zaden d.o.o.

Soblinečka 35b, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 6150 155, e-mail: info@bejo.hr web: http://www.bejo.hr/