Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata LAG-ovima
  • 20.02.2015. 15:45

Nove isplate iz IPARD-a za lokalne akcijske grupe

LAG-ovi Zapadna Slavonija, Neretva, Cetinska krajina, Istočna Istra, Škoji i Bosutski niz dobili više od 350 tisuća kuna.

Foto: depositphotos.com,
  • 340
  • 31
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za prihvatljive troškove u sklopu mjere 202 "Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja". LAG-u Zapadna Slavonija isplaćeno je 93.066,89 kn, LAG-u Neretva 41.886,96 kn, LAG-u Cetinska krajina 50.728,54 kn, LAG-u Istočna Istra 73.206,24 kn, LAG-u Škoji 72.589,37 kn, a LAG-u Bosutski niz 24.955,18 kn.

Lokalnim akcijskim grupama Europska unija sufinancira izradu studija za područje LAG-a, usavršavanje i obrazovanje zaposlenika, volontera te članova LAG-a, izradu promidžbenih materijala, organizaciju promotivno-promidžbenih događaja, radionica, seminara i studijskih putovanja za članove i stanovnike LAG-a, plaće za zaposlenike LAG-a, najam ureda i režijske troškove ureda LAG-a te uredsku i računalnu opremu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je sklopila ugovore o dodjeli sredstava iz IPARD programa za sufinanciranje 42 lokalne akcijske grupe u iznosu od 37,8 milijuna kuna.

Foto: depositphotos.com, @Xalanx


Tagovi

LAG Zapadna Slavonija Neretva Cetinska krajina Istočna Istra Škoji Bosutski niz Obrazovanje zaposlenika Studijska putovanja Računalna oprema


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰