Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Povuci potegni
  • 30.10.2019. 10:35

Nema toga što traktor ne može povući - u Hrvatskoj čak i vlak!

Video koji je postavio Danijel Hadrović u trenutku je postao viralan. Naime, uhvaćena je scena u kojemu traktor vuče HŽ-ov vlak! I to moderan, brzi vlak. 

Foto: Print screen
  • 403
  • 18
  • 0

Hrvatske željeznice 21. stoljeće ili možda 19. stoljeće?, opis je videa koji je na Facebook postavio Danijel Hadrović, a koji je u trenutku postao viralan. Naime, uhvaćena je scena u kojemu traktor vuče vlak! I to moderan, brzi vlak. 

Gdje se točno odigrala ova scena, nije jasno (osim da je negdje u Hrvatskoj i da je riječ o HŽ-u), tim više jer je video postavljen u grupu hrvatskih iseljenika u Njemačkoj, ali komentari su itekako upečatljivi: "Moglo je biti i gore. Mogli su upregnuti par konja", "Ljudi, zar ne vidite da je to skroz novi vlak, još se boja nije osušila, za prvo paljenje mora da ga netko povuče ili pogura, a ovaj put to je traktor zelene boje", "Bitno je kretat' se, novi slogan HŽ-a", "Da ovo vide Japanci"...

Rekli bismo da je ovo loša reklama za HŽ, ali odlična za traktor. Očito, nema toga što dobar traktor ne može povući. Pa i vlak. 

Kako izgleda kada traktor vuče vlak, pogledajte u videu. 

Video: Youtube/GAZDA


Tagovi

Traktor Vlak Traktor vuče vlak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]