Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novogodišnja čestitka
  • 01.01.2016. 00:01

Neka Vam je u 2016. dobar urod - ali i cijena ;)

Dragi naši čitatelji, i u ovoj Novoj godini želimo Vam puno ljubavi, zdravlja, dobar urod i blagostanje.

  • 268
  • 437
  • 0

Dragi naši čitatelji, i u ovoj Novoj godini želimo Vam puno ljubavi, zdravlja, dobar urod i blagostanje.

Sadržajem u 2015. imali smo cilj što više pomoći našim proizvođačima, što stručnim savjetima, što novostima sa promjenjivog tržišta. Cilj nam je bio, kao i Vama, unaprijediti hrvatsku poljoprivredu punu potencijala, koju koče prečeste promjene zakona i nedostatak strategije, a što je posljedica nestabilnih političkih struja. Bila je ovo i izborna godina, a obilježili smo ju sa 11 pitanja o budućnosti hrvatske poljoprivrede koja smo odaslali na adrese svih domaćih političkih stranaka koje su se natjecale za Vaše glasove.

I ove godine smo dobrim pričama o malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima prenosili primjere dobre prakse pa ste imali prilike upoznati mnogo novih uspješnih proizvođača.

Ove godine Agroklub je nadmašio sva očekivanja

U 2015. su se naše stranice čitale više nego prošle godine pa s pravom možemo reći da s godinama postajemo sve bolji. 4.900.000 otvorenih stranica dokaz je da smo na dobrom putu da postanemo najvažniji izvor tržišnih informacija za poljoprivrednike. Dobili smo i 4.500 novih registriranih korisnika, a zanimljivo je da najveći udio naših čitatelja čini muška populacija između 35 i 54 godine, iako se ove godine udio čitateljica povećao za 7%, što nas posebno veseli.

Sve više tvrtki uključenih u distribuciju i prodaju poljoprivredne mehanizacije, gnojiva, sredstava za zaštitu bilja, prepoznaje važnost informacijskog sustava Agroklub kao posrednika između proizvođača i tržišta, a danas surađujemo s nešto više od stotinu partnera. Svojim angažmanom na društvenim mrežama, ostvarili smo izniman uspjeh. Na našoj Facebook stranici brojimo 30.183 fana.

Sve nas više pratite s mobilnih uređaja što nam govori da Republika Hrvatska ne zaostaje za europskim trendovima i da sve više poljoprivrednika postaje informatički osviješteno. Najzanimljiviji članci iz 2014. pokrivaju aktualne teme poljoprivredne politike naših kolumnista, ali i korisne savjete u eko proizvodnji.

Iznimno nam je drago da ste čak 1.653.498x u ovoj godini otvorili Poljoprivredni oglasnik, jer i dalje ćemo biti važan posrednik u razmjeni poljoprivrednih dobara.

Trudit ćemo se da Vas i dalje potičemo na udruživanje i educiranje, kako bi krenuli u izradu projekata koji će omogućiti rast, razvoj i ulaganje u selo - jer nužno je da se, kako u ovoj, tako i u nadolazećim godinama, prilagodimo novim i neočekivanim situacijama.


Tagovi

Nova godina Agroklub Čestitka 2016


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo