Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada
  • 05.09.2017. 13:30

Ne propustite prezentacije voćarske i komunalne opreme u Gudovcu!

Bogat program komunalne opreme, program za voćare, maslinare, vinogradare, traktori - sve vas to očekuje na Entradinom štandu na 25. jesenskom bjelovarskom sajmu u Gudovcu!

  • 2.645
  • 187
  • 0

Zbog velikog interesa za kupnjom traktora Tubera 40 i Tubera 50 sa priključcima, tvrtka Entrada, koja svom prodajnom programu zastupa svjetske proizvođače motora, motokultivatora, brodskih motora, elektroagregata, motornih pila, kosačica i druge opreme, će na 25. međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajmu u Gudovcu široj javnost prezentirati kompletnu paletu raznih priključaka za komunalnu namjenu.

Od strojeva za komunalnu namjenu, na sajmu ćete moći vidjeti razne priključke za:

Entradina ponuda za komunalnu namjenu
  • uređenje parkovnih i zelenih površina
  • uređenje lokalnih puteva i nerazvrstanih cesta
  • ravnanje neuređenih površina i čišćenje istih
  • utovari istovar raznih rasutih tereta
  • čišćenje snijega sa istovremenim posipavanjem soli i pijeska
  • prijevoz rasutih i drugih tereta, odvoz smeća i otpada
  • rezidba i uređenje ukrasnih i drugih nasada

Kose, malčeri, ralice, prikolice...

Za uređenje parkovnih i zelenih površina Entrada će prezentirat prednju hidro roto kosu širine 1,5 metara. Za uređenje neuređenih zelenih površina, lokalnih i nerazvrstanih puteva prezentirat će se malčeri raznih širina. Za uređenje neuređenih površina, čišćenje i utovar raznih tereta prezentirat će se utovarna korpa (kašika) širine 1,6 m, i visine dizanja 2,60 m. Upravljanje korpe vrši se joystickom iz kabine.

Za čišćenje snijega sa istovremenim posipavanjem soli izložiti će se hidrauličnu snježnu ralicu sa rasipačem soli sa komandnim upravljanjem iz kabine.

Za prijevoz tereta izložiti će se prikolice sa povišenim stranicama od 2,3 ili 4 tone. Prikolice imaju trostrano hidraulično kipanje pod 45%, sa hidruličnim kočnicama i otvaranjem stranica sa donje strane. Isto tako, za utovar tereta (euro paleta i dr.) prezentirat će se prednje utovarne vilice sa mogućnošću dizanja na visinu 2,60 metara.

"Ponosni smo što možemo ponuditi doista veliki asortiman strojeva koji mogu izuzetno pomoći u obavljanju komunalnih poslova", ističe Josip Kontuš direktor tvrtke Entrada.

Alati za voćare, maslinare i vinogradare

Voćari, vinogradari, maslinari moći će na štandu Entrada u polju 5 vidjeti razne alate za uređenje dugogodišnjih nasada maslina i voćnjaka. Prezentirat će se Tuber traktori kao i rad pneumatskih kompresora; sa teleskopskim škarama, pilama, tresačima maslima. Osim pneumatskog programa, prezentirat će se baterijski program škara i tresača maslina Alice Pro.

Oprema za voćare

"Uz uporabu u ratarstvu, traktor Tuber 50 vrlo je pogodan za rad u voćarstvu i vinogradarstvu, u prvom redu, zbog njegova malog međuosovinskog razmaka. Isporučuje se u dvije izvedbe, s kabinom i bez nje. Kabina je konstruirana tako da vozaču omogućuje dobru vidljivost kroz staklene površine. Imamo malčere TS 800 kojeg karakterizira širina od 80 cm te malčer TSM 600. Tu su i rotacijske kose i kopačice, plug rahljivač, električne škare, kompresori, berači maslina i još mnogo korisnih alata i strojeva", ističe Kontuš.

Ostala ponuda tvrtke Entrada

Za sve proizvode Entrada d.o.o nudi kompletnu logistiku, servis i rezervne dijelove. Pored ovih strojeva za komunalnu djelatnost, za voćare, maslinare i vinogradare moći će se pogledati i drugi proizvodi:

Entradina ponuda na sajmu
  • pumpe za navodnjavanje
  • benzinski i dizel agregate
  • motokultivatori sa raznim priključcima
  • hoby i profesionalne motokopačice
  • rotacione i strižne kosačice
  • benzinski i dizel motori Lombardini

Posjetite Entradin štand u polju 5

Tradicija programa tvornice Labinprogres sa 45-godišnjem iskustvom siguran su pokazatelj da će budući i sadašnji kupci biti zadovoljni kupljenim proizvodima.

Pozivaju se svi zainteresirani da na sajmu posjete štand Entrada u polju 5 i razgledaju sve strojeve i priključke. Za kupnju nekih od proizvoda posjetitelji će moći ostvarit razne popuste!

Za više informacija obratite se tvrtki Entrada na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Labinprogres Bjelovarski sajam Gudovac Entrada Traktori Tuber Komunalna oprema Voćari Malinari


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!