Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredna banka Zagreb
  • 24.08.2018. 10:30

Naučite učinkovito upravljati novcem kroz PBZ radionice "Cash flow"

Cilj radionica je pružiti praktična znanja i kvalitetne savjete o upravljanju radnim kapitalom, a polaznici na dar dobivaju inovativan alat za planiranje i upravljanje novcem. Na jesen održavaju radionice u osam gradova!

Foto: Privredna banka Zagreb
  • 462
  • 20
  • 0

Kako učinkovito upravljati novcem vaše tvrtke? Pitanje je to na koje je PBZ odlučila dati odgovor malim poduzetnicima kroz seriju informativno-edukativnih radionica "Cash flow". Radionice održava dr. sc. Krešimir Delač iz tvrtke Simulus grupa d.o.o., financijski stručnjak s bogatim iskustvom u savjetničkim i tehnološkim projektima.

Cilj radionica je pružiti praktična znanja i kvalitetne savjete o upravljanju radnim kapitalom, a polaznici na dar dobivaju inovativan alat za planiranje i upravljanje novcem. Pomoću alata, polaznici mogu simulirati posljedice raznih poslovnih odluka i strategija na njihov radni kapital te naučiti kako efikasno i održivo upravljati vlastitom tvrtkom.

Za koga su ove radionice? 

Radionice su za male poduzetnike, a osim edukacije, služe i kao prilika za razmjenu iskustava i umrežavanje. Do sad je održano osam radionica (Split, Zadar, Zagreb, Krapina, Karlovac, Pula, Rijeka). Zbog velikog interesa radionice će se održati na jesen i to u sljedećim gradovima: Zagreb, Slavonski Brod, Vinkovci, Osijek, Bjelovar, Kutina, Varaždin i Čakovec.

Želite sudjelovati? Javite im se putem e-maila: SME.PRODAJA@pbz.hr, navedite grad u kojem biste željeli sudjelovati na radionici i rezervirajte svoje mjesto, a za više informacija obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PBZ Privredna banka Zagreb Cash flow Radionica Upravljanje Tvrtka


Partner

Privredna banka Zagreb d.d.

Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01/6360 000, e-mail: com@pbz.hr web: https://www.pbz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]