Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APP4INNO projekt
  • 31.08.2013.

Natječaj za najbolju projektnu ideju poljoprivrednog sektora

Cilj APP4INNO projekta je promicanje inovacija u malim i srednjim poljoprivrednim poduzećima

  • 353
  • 17
  • 0

Centar za poduzetništvo Osijek provodi natječaj u okviru projekta APP4INNO, na kojemu sudjeluje u ulozi projektnog partnera. Cilj APP4INNO projekta je promicanje inovacija u malim i srednjim poljoprivrednim poduzećima, a putem ovog natječaja pružit će se besplatna konzultantska pomoć u realizaciji dvije odabrane projektne ideje tvrtki iz poljoprivredno-prehrambenog sektora.

Natječaj je otvoren za mikro, mala i srednja poduzeća u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a svi zainteresirani poduzetnici mogu podnijeti svoj projektni prijedlog prema pravilima objašnjenim u uputama za prijavitelje, koje su dostupne zajedno s obrascem za prijavu, ispod teksta.

Dvije najbolje ocjenjene projektne ideje (po jedna za svaku tematsku cjelinu natječaja) bit će nagrađene besplatnom tehničkom podrškom u vidu pružanja konzultantskih usluga od strane osoblja Centra za poduzetništvo Osijek i vanjskih stručnjaka.

Projekt APP4INNO financiran je iz programa South East Europe, a vodeći partner projekta je talijanska organizacija VenetoAgricoltura, u suradnji sa međunarodnim partnerima iz Bugarske, Grčke, Mađarske, Rumunjske, Albanije, Hrvatske, Srbije i Ukrajine.

Rok za podnošenje prijava je 16. rujna 2013 u 16:00 sati. Prijave se mogu podnijeti e-mailom, putem dostavne službe ili se mogu uručiti osobno. U svakom slučaju, rok se odnosi na dostavu projektnog prijedloga na sljedeću adresu:

Centar za poduzetništvo Osijek
J.J.Strossmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Fax: +385 (0)31 284 329
e-mail: info@czposijek.hr

Za detaljnije informacije o natječaju možete se obratiti na broj telefona 031/284-328 ili putem email-a info@czposijek.hr.


Dokumenti


Tagovi

Centar za poduzetništvo APP4INNO Promicanje inovacija Projektni prijedlog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!