• Sigurno rukovanje pesticidima
  • 18.09.2015. 08:20

Nastavak edukacija o rukovanju pesticidima

Iskaznica se izdaje na razdoblje od pet godina od datuma izdavanja potvrde o položenom ispitu iz osnovnog modula ili pet godina, računajući od datuma isteka iskaznice, u slučaju dopunske izobrazbe.

  • 230
  • 18
  • 0

Savjetodavna služba, Podružnica Koprivničko-križevačke županije, u listopadu nastavlja provoditi edukacije o sigurnom rukovanju pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida, modul za profesionalne korisnike. Svi zainteresirani mogu se javiti osobno ili putem telefona u urede Savjetodavne službe u

  • Koprivnici, Svilarska 6 - telefon: 622-044, 622-018
  • Đurđevcu, Trg sv. Jurja 5 - telefon: 812-122
  • Križevcima, Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12 - telefon: 712-491

"Svi obveznici edukacije moraju završiti osnovni modul izobrazbe najkasnije do 26. studenoga 2015., jer od tog datuma bez položenoga tečaja neće moći kupovati sredstva za zaštitu bilja namijenjena profesionalnim korisnicima", podsjeća agronomkinja Željkica Oštrkapa-Međurečan iz Savjetodavne službe.

Uvjeti za pohađanje izobrazbe su navršenih 18 godina i završena osnovna škola. Ukupna cijena tečaja, polaganja ispita i izdavanja kartice iznosi 380,00 kn. Poljoprivrednicima također savjetujemo da se u matičnim općinama i gradovima raspitaju hoće li i oni, te u kojemu postotku, sufinancirati tečajeve, kako bi polaznici imali što manje troškove. Jer, neke općine u ovoj županiji poljoprivrednicima sa svojega područja tečaj plaćaju u cjelosti, neke djelomično, dok u nekima kompletni iznos polaznici moraju platiti sami.


Tagovi

Savjetodavna služba Koprivničko-križevačka županija Listopad Edukacije Pesticidi Profesionalni korisnici Koprivnica Đurđevac Križevci Osnovni model Zaštita bilja Željkica Oštrkapa-Međurečan Općine Gradovi Sufinanciranje tečaja


Autorica

Sandra Špoljar

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Iz Baranje s ljubavlju :)