Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolji u agrobiznisu
  • 18.05.2018. 11:40

Najbolji u Agrobiznisu - Agroklub dobitnik nagrade za medijski doprinos

Informacijski sustav u poljoprivredi Agroklub dobitnik je ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos u agrobiznisu – Najbolji u Agrobiznisu.

Foto: Mladen Sekulić
  • 554
  • 49
  • 3

Ovogodišnji, 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu upravo ovih dana povezuje veliki broj izlagača i posjetitelja.  Ova sajamska manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveće kompanije agrara nego i posebnim priznanjima ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi. 

Tim  povodom je u kongresnom centru "Master“ Novosadskog sajma jučer u četvrtak, 17. svibnja  održana svečanost "Večer šampiona".  Tako je najboljim poduzetnicima iskazana čast, a posebnim priznanjima za zasluge i rezultate nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće. Jedno od priznanja dolazi i u Osijek, jer je nagradu "Najbolji u agrobiznisu“ ove godine dobio Agroklub, za medijski doprinos u agrobiznisu. 

Kvalitetna informacija važna za razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primio Mario Relatić, jedan od suvlasnika, koji je tim povodom i podijelio dojmove:

"Ovo priznanje je velika čast, a istovremeno i obveza da nastavimo rad na onom u čemu smo najbolji.

S jedne strane, to je odgovornost da i nadalje omogućavamo poljoprivrednicima sve potrebne informacije za njihovo poslovanje. Sigurni smo da će oni na temelju njih donositi svoje buduće odluke. Vjerujem da je čitavom društvu važno da te odluke budu što kvalitetnije - za bolju budućnost sela i što kvalitetniju hranu za sve.

S druge strane to je ujedno i potvrda naše tržišne pozicije, kada je pitanju medijski utjecaj Agrokluba u digitalnom prostoru regije i sektora." 

10 godina informiranja poljoprivrednika preko interneta

Agroklub je svoje poslovanje započeo 2008. godine, s vizijom portala koji informira farmere, te im pruža podršku u radu i razvoju. Na vrijeme su uočena potreba za unaprjeđenje komunikacije proizvođača hrane i drugih stanovnika ruralnih prostora i realizirana je putem interneta.

Agroklub dobio financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Danas, nakon desetljeća poslovanja, Agroklub je informacijski sustav koji posluje u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini - centralno mjesto za brojne informacije poljoprivredne tematike.

4 priznanja za firme iz Hrvatske

Agroklub nije jedini laureat Novosadskog sajma iz Hrvatske, naime još su dvije tvrtke ponijele epitet najboljih.

Mini mljekara Veronika iz Desinića odnijela je nagradu za visoku kvalitetu asortimana njihovih mliječnih proizvoda. 

Mate Mrakovčić vlasnik tvrtke Mateo d.o.o s otoka Krka osvojio je dva priznanja. Prvo je dobio veliki šampionski pehar za kvalitetu ocijenjenih uzoraka rakija, likera bijelih i crnih vina, a potom I za inovaciju godine u agrobiznis sektoru.
 


Tagovi

Agroklub Novosadski sajam 85. Poljoprivredni sajam Večer šampiona 2018 Mario Relatić Najbolji u agrobiznisu


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Većina poljoprivrednih tala, uključujući i ona najplodnija u Slavoniji, izložena su degradacijskim procesima, a ponajviše padu sadržaja humusa. Njegov prosječan sadržaj za Osječko-baranjsku županiju je 1,97 % što je više nego li dvostruko m... Više [+]