Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Blagdanski kviz
  • 21.12.2015. 07:25

Najbolji agroznalac je ..?

Pobjednika blagdanskog kviza nagrađuju pokrovitelj Delecto d.o.o. i Agroklub s kompletom radne odjeće.

  • 505
  • 61
  • 0

Ultimativni izazov koji smo postavili našim čitateljima potaknuo je mnoge da probaju, ali samo su neki i zaslužili pobijediti! Dokazali ste da Severina ima itekako veze sa Riđanom, da poznajete sredstva za zaštitu koje koristite i da posjedujete zavidno znanje o poljoprivrednoj mehanizaciji.

Našu anketu je ispunilo čak 229 sudionika, a njih 10 je točno odgovorilo na svih 25 pitanja. Pobjednika smo odabrali nasumičnim odabirom. Najsretniji je bio Matija Ivanić iz Oroslavja, a njega bi se, s obzirom da odgovoriti nije bilo lako, i Miočić posramio.

Evo i imena ostalih koji su točno odgovorili na svih 25 pitanja. To su Tomislav Ivanić, Josip Mihić, Marko Valjak, Nikolina Borovčak, Vedran Vuković, Jelena Alimaskoski, Alen Dostal, Matej Pipek, Alen Trutin.

Kakve veze ima Severina sa Riđanom?

Najbolji rezultat nagrađuju pokrovitelj Delecto d.o.o. i Agroklub s kompletom radne odjeće: Radne hlače + čizme + majica + kapa!

Matija svoju nagradu može očekivati već ovog tjedna, a nadamo se da smo mu ovim poklonom uljepšali i prvi dan zime ;) Ostalima više sreće drugi puta!


Tagovi

Blagdanski kviz Delecto Agroklub Matija Ivanić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]