Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 06.10.2015. 17:20

Najavljeni natječaji za podmjeru 4.1. i 4.2.

APPRRR u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede planira tijekom listopada i studenog 2015. raspisati natječaje za operacije iz Mjere 4.

Foto: depositphotos.com, budabar
  • 886
  • 43
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede planira tijekom listopada i studenog 2015. godine raspisati natječaje za operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš unutar podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva te operaciju 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima unutar podmjere 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda mjere M04 Ulaganja u fizičku imovinu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Natječaji u sklopu povećanja konkurentnosti

Dva natječaja u sklopu modernizacije i povećanja konkurentnosti - jedan za voće i povrće, drugi za svinjogojstvo i peradarstvo!

U sklopu operacije 4.1.1. objavit će se dva natječaja. Jedan natječaj će se odnositi na sektore voća i povrća, a drugi na sektore svinjogojstva i peradarstva.

Ulaganja u zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš u okviru natječaja za operaciju 4.1.2. biti će prihvatljiva u svim sektorima.

Ulaganja u okviru natječaja za podmjeru 4.2. bit će prihvatljiva za sve sektore. Odredbe Pravilnika Narodne novine br. 7/15 koje se odnose na integrirane i zajedničke projekte neće se primjenjivati u navedenim natječajima. Povezanost poduzeća kod prijavljenih korisnika će se provjeravati u okviru operacije 4.1.1. i podmjere 4.2.

Foto: depositphotos.com, budabar


Povezane stočne vrste

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdijevanje tržišta svinjskim mesom i prerađevinama. Posebna se pozornost posvećuje kvaliteti mesa, a pod... Više [+]

Peradarstvo

Peradarstvo

Pod peradarstvom se prvenstveno podrazumijeva uzgoj kokoši, pura, gusaka i pataka. Od peradi se dobivaju izuzetno kvalitetne glavne namjernice poput jaja i mesa, ali uz njih tu su... Više [+]

Tagovi

Natječaj Mjera 4 Program ruralnog razvoja Projekti Modernizacija Konkurentnost Svinjogojstvo Peradarstvo Ulaganja Integrirani projekti Pravilnik Stajski gnoj APPRRR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."