Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjere ruralnog razvoja
  • 18.11.2013. 07:40

Najavljene mjere ruralnog razvoja u 2014.

Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2014. godine planira raspisati natječaje za osam mjera Programa ruralnog razvoja

Foto: freepik.com
  • 824
  • 81
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2014. godine planira raspisati natječaje za osam mjera Programa ruralnog razvoja, čime bi se prebrodila ova kritična prijelazna godina. Zemlje stare članice Europske unije, neće u 2014. godini provoditi svoje nove programe, već nastavljaju s provedbom određenih mjera dotadašnjih programa, a uz mogućnost financiranja sredstvima iz budućeg programskog razdoblja.

Imajući na umu velike potrebe poljoprivrednog i prerađivačkog sektora za ulaganjima i želju za razvojem ruralnih područja, kako je najavljeno, ovih osam predloženih mjera predstavlja rješenje za prijelaznu 2014. godinu. Do kraja ove godine Ministarstvo poljoprivrede planira izraditi i operativne Pravilnike koji će precizno definirati operativnu i tehničku provedbu svih spomenutih mjera. Djelatnici PSS-a imat će značajnu ulogu u provedbi mjera i moći će pridonijeti većem i kvalitetnijem iskorištenju raspoloživih sredstava iz EAFRD fonda u korist naših poljoprivrednih gospodarstava, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

Od ulaganja u poljoprivredna gospodarstva do razvoja hrvatskog sela, mnogo je ciljeva i projekata koji se ove godine žele, ako ništa drugo, barem započeti, a hrvatski poljoprivrednici ističu kako trenutak nije bio - bolji.

Foto: freepik.com


Tagovi

Ruralni razvoj IPARD EAFRD Program ruralnog razvoja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.