Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jagoda Šaravanja
  • 16.06.2019. 18:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Nagrađena najdugovječnija izlagačica na osječkoj tržnici

Jagoda Šaravanja zemlju obrađuje sa suprugom i sinom, a proizvode raznovrsno povrće i jabuke. Na tržnici je čak 37 godina, a posljednjih 11 kao certificirani proizvođač.

Foto: Maja Celing Celić
  • 288
  • 45
  • 0

Velike tvrtke u svom djelovanju vode računa i o pojedincima u potrebi te civilnom društvu. A upravo je osam udruga koje djeluju na području grada Osijeka, a koje su se prijavile na javni natječaj objavljen na stranici Vlade Republike Hrvatske, podijelilo donaciju Tržnice u iznosu 30 tisuća kuna, i to za realizaciju projekata namijenjenih djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Druženje je iskoristio i Grad Osijek kako bi još jednom zahvalio i nagradio najdugovječniju izlagačicu na osječkoj tržnici.

Društveno odgovorno poslovanje postalo je u suvremenom dobu prioritet malih, ali posebice velikih tvrtki. Uz donacije koje su namijenjene radu s najmlađima, i to za dugogodišnji rad i izlaganje na osječkoj Tržnici, najdugovječnijoj zakupnici, Jagodi Šaravanji.

Gospođa Jagoda živi u Osijeku, a zemlju ima u valpovačkoj Satnici, tako da svakodnevno putuje nekada i dva puta tamo. Zemlju obrađuje sa suprugom i sinom, a proizvode raznovrsno povrće i jabuke. Na tržnici je čak 37 godina, a posljednjih 11 kao certificirani proizvođač. 

Uručena joj je nagrada od sedam tisuća kuna, koliko iznosi zakup klupice na tržnici za godinu dana, a dogradonačelnik je naglasio da će tako biti svake godine, dok god gospođa Šaravanja bude radila.


Tagovi

Osječka tržnica Izlaganje Jagoda Šaravanja Povrće Nagrada


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]