Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izolirka
  • 23.03.2019. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Nabavite povoljan poljoprivredni i građevinski materijal za proljetne radove!

Osim standardne opreme za izgradnju poljoprivrednih pogona, blokova, opeke, betonskih cijevi, drvene građe, Izolirka nudi veliki izbor panela i žičanih pletiva za ograđivanje svih poljoprivrednih površina i objekata!

Foto: Depositphotos/kalinovsky
  • 750
  • 60
  • 0

Ulaskom u novu sezonu, građevinska tvrtka GT Izolirka d.o.o. Osijek usmjerila je sve svoje snage na krajnjeg kupca, bio on hoby majstor, investitor ili izvođač.

"Nama je svaka sezona nova priča u kojoj nastojimo biti bolji - i sebi i drugima. Jer zlatno je pravilo ekonomije da "Ništa nije tako dobro, da ne može biti još bolje". I mi se toga držimo. Zimu smo, kao i obično, iskoristili da osmislimo nove načine kako da svojim kupcima budemo još bolji i još pristupačniji. Osim povećanja i proširenja asortimana, pokušali smo pronaći načine da korigiramo cijene i našim kupcima budemo još povoljniji. Jedni način na koji to možemo postići je da između sebe i kupca "izbacimo" sve što se izbaciti može. Tako smo se odlučili za novu kategoriju proizvoda ponuditi po najnižim mogućim cijenama, po principu "cash nad carry". Vjerujemo da će to biti još jedno zrno na vagi koje će prevagnuti kod svih onih koji u svojim građevinskim investicijama nastoje proći što povoljnije", istaknula je Sanja Prusina iz marketinga GT Izolirke.

U nastavku prolistajte Izolirkin proljetni katalog i pronađite nešto za sebe!

Veći asortiman u segmentu poljoprivrede

"Novim poboljšanim asortimanom nastojali smo zadovoljiti postojeće i buduće potrebe kupaca iz svih segmenata, pa tako i u dijelu agrara. Nezaobilazni proizvod je svakako i ove godine Agrodol kojega prodajemo u vrijeme pripreme tla za nadolazeću sezonu i to za potrebe kalcizacije, odnosno zahvata kojim se smanjuje kiselost tla i povećava prinos. Nadalje, osim standardne opreme za izgradnju poljoprivrednih pogona, blokova, opeke, betonskih cijevi, drvene građe, nudimo uistinu veliki izbor panela i žičanih pletiva za ograđivanje svih poljoprivrednih površina i objekata", nastavlja Prusina.

Osim usluge dovoza robe svojim kupcima, prema potrebnoj dinamici njihovih gradilišta, po kojoj je Izolirka već poznata, svoje su redove upotpunili novim članovima trgovačkog tima, kako kupci ne morali čekati na uslugu duže nego što je to uistinu potrebno.

"Lakše je graditi s nama!"

"Zaposlili smo nove prodavače, jer je to tražila rastuća dinamika posla i povećanje obrtaja robe. Zadovoljni smo prošlogodišnjim postignutim rezultatima, pogotovo što smo se kao mala, privatna građevinska tvrtka kroz ušicu igle izvukli iz recesije, i postali sada pametniji i mudriji. Dovoljno nam je da smo tu, da radimo i da svake godine imamo rezultat bar malo bolji od prethodne godine. Za takav rezultat ćemo raditi i ove godine", zaključuje Nenad Bogojević, direktor tvrtke.

"Naš cilj i misija su da postanemo nezaobilazna stanica i sinonim za gradnju bilo koje vrste: izgradnju ili nadogradnju, adaptaciju ili dekoraciju, renoviranje ili izoliranje. Jer, kao što i kaže naš reklamni slogan - lakše je graditi s nama!", završava Prusina.

U nastavku prolistajte Izolirkin proljetni katalog i pronađite nešto za sebe (cijene iz kataloga vijede od 18.03. do 30.04.2019.):

Za više informacija obratite se tvrtki GT Izolirka na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Izolirka Građevina Poljoprivreda Agrodol Priprema tla Kalcizacija Građevinski materijal


Partner

GT Izolirka d.o.o.

J.J. Strossmayera 348b, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: 031 310 000, e-mail: prodaja@izolirka.hr web: http://www.izolirka.hr