AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Mladim poljoprivrednicima eGAP u pola cijene!

Mladim poljoprivrednicima eGAP u pola cijene!

Agroklub i HUMP

Mladim poljoprivrednicima eGAP u pola cijene!

Datum: 23.05.2015. 14:35 |

20

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava - mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje namijenjena je svim proizvođačima koji žele ubrzati, pojednostaviti i modernizirati evidenciju svojih svakodnevnih aktivnosti. Putem eGAP-a evidenciju proizvodnje mogu voditi ratari, voćari, povrćari, vinogradari i vinari. Detaljnije o samoj aplikaciji i što ona omogućuje pročitajte ovdje.

Sve što je potrebno za korištenje eGAP-a je računalo i pristup Internetu. Putem eGAP-a svoje aktivnosti danas evidentiraju i mlađi i stariji poljoprivrednici - bitna je volja, odlučnost te želja za napretkom.

50% popusta na prve dvije godine korištenja!

Kako bismo pomogli mladim proizvođačima koji tek kreću sa poslovanjem, u suradnji sa Hrvatskom udrugom mladih poljoprivrednika odlučili smo svim mladim poljoprivrednicima omogućiti popust na prve dvije godine korištenja eGAP aplikacije u iznosu od čak 50%! U rukama mladih ostaje budućnost hrvatske poljoprivrede, a na njima je i odgovornost da unaprijede posao i unesu promjene u odnosu na generacije prije njih.

HUMP - Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika osnovana je sa ciljem razvoja i promicanja mladog i inovativnog poljoprivrednog sektora diljem RH. Najviše aktivnosti u 2015. godini usmjeravaju na educiranje mladih poljoprivrednika, a u suradnji s njima omogućujemo svim mladim poljoprivrednicima ovu pogodnost kako bi se lakše odlučili na korištenje eGAP-a, online rješenja za problem dokumentiranja proizvodnje.

"Drago nam je podržati ovu akciju namijenjenu mladim poljoprivrednicima. Sve naše članove potičemo na korištenje novih tehnologija i modernizaciju, a proizvod kao što je eGAP aplikacija svakako je nešto što bi mladi poljoprivrednici danas trebali implementirati u svoje poslovanje. Cilj naše udruge je educirati i informirati sve mlade koji se bave ili se tek planiraju baviti poljoprivredom, a sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe", istaknuo je Jan Marinac, predsjednik HUMP-a

Kako do popusta za eGAP?

Jedini uvjeti za ostvarivanje prava na ovaj popust jesu da je nositelj OPG-a u trenutku aktivacije licence mlađi od 40 godina te da je učlanjen u Hrvatsku udrugu mladih poljoprivrednika. Ukoliko dosad niste član HUMP-a, to možete potpuno besplatno postati ispunjavanjem i slanjem prijavnice. Detaljnije o samom procesu učlanjenja kao i samu prijavnicu možete pronaći ovdje.

Preko 16.000 mladih poljoprivrednika u Hrvatskoj

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

Akcija počinje 1. lipnja i vrijedi do kraja godine isključivo za nove eGAP korisnike, a za bilo kakva dodatna pitanja dostupni smo na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail info@egap.hr.


HUMP Agro

HUMP Agro
Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr , web: www.hump.hr

Broj pregleda članka: 2214; Uspješnost članka: 296.7

Tagovi: Akcija, eGAP, Popust, HUMP, Mladi poljoprivrednici, Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika, Aplikacija za dokumentiranje proizvodnje, Evidencija proizvodnja

Ključne riječi članka: mladim, poljoprivrednicima, egap, u, pola, cijene, mladih, mladim, poljoprivrednika, poljoprivrednicima, godine, njima, korištenje, proizvodnje, aktivnosti, danas, mladih poljoprivrednika, mladim poljoprivrednicima, udruga mladih poljoprivrednika, hrvatska udruga mladih, svim mladim poljoprivrednicima, dvije godine korištenja

Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (39%)

Isuzu D-Max (8%)

Mitsubishi L200 (4%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (21%)

VW Amarok (20%)

Broj glasova: 100

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »