Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub i HUMP
  • 23.05.2015. 14:35

Mladim poljoprivrednicima eGAP u pola cijene!

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava - mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

  • 2.292
  • 152
  • 0

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje namijenjena je svim proizvođačima koji žele ubrzati, pojednostaviti i modernizirati evidenciju svojih svakodnevnih aktivnosti. Putem eGAP-a evidenciju proizvodnje mogu voditi ratari, voćari, povrćari, vinogradari i vinari. Detaljnije o samoj aplikaciji i što ona omogućuje pročitajte ovdje.

Sve što je potrebno za korištenje eGAP-a je računalo i pristup Internetu. Putem eGAP-a svoje aktivnosti danas evidentiraju i mlađi i stariji poljoprivrednici - bitna je volja, odlučnost te želja za napretkom.

50% popusta na prve dvije godine korištenja!

Kako bismo pomogli mladim proizvođačima koji tek kreću sa poslovanjem, u suradnji sa Hrvatskom udrugom mladih poljoprivrednika odlučili smo svim mladim poljoprivrednicima omogućiti popust na prve dvije godine korištenja eGAP aplikacije u iznosu od čak 50%! U rukama mladih ostaje budućnost hrvatske poljoprivrede, a na njima je i odgovornost da unaprijede posao i unesu promjene u odnosu na generacije prije njih.

HUMP - Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika osnovana je sa ciljem razvoja i promicanja mladog i inovativnog poljoprivrednog sektora diljem RH. Najviše aktivnosti u 2015. godini usmjeravaju na educiranje mladih poljoprivrednika, a u suradnji s njima omogućujemo svim mladim poljoprivrednicima ovu pogodnost kako bi se lakše odlučili na korištenje eGAP-a, online rješenja za problem dokumentiranja proizvodnje.

"Drago nam je podržati ovu akciju namijenjenu mladim poljoprivrednicima. Sve naše članove potičemo na korištenje novih tehnologija i modernizaciju, a proizvod kao što je eGAP aplikacija svakako je nešto što bi mladi poljoprivrednici danas trebali implementirati u svoje poslovanje. Cilj naše udruge je educirati i informirati sve mlade koji se bave ili se tek planiraju baviti poljoprivredom, a sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe", istaknuo je Jan Marinac, predsjednik HUMP-a

Kako do popusta za eGAP?

Jedini uvjeti za ostvarivanje prava na ovaj popust jesu da je nositelj OPG-a u trenutku aktivacije licence mlađi od 40 godina te da je učlanjen u Hrvatsku udrugu mladih poljoprivrednika. Ukoliko dosad niste član HUMP-a, to možete potpuno besplatno postati ispunjavanjem i slanjem prijavnice. Detaljnije o samom procesu učlanjenja kao i samu prijavnicu možete pronaći ovdje.

Preko 16.000 mladih poljoprivrednika u Hrvatskoj

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

Akcija počinje 1. lipnja i vrijedi do kraja godine isključivo za nove eGAP korisnike, a za bilo kakva dodatna pitanja dostupni smo na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail info@egap.hr.


Tagovi

EGAP Aplikacija za dokumentiranje proizvodnje HUMP Mladi poljoprivrednici Evidencija proizvodnja Popust Akcija Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić