Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Općina Privlaka
  • 25.04.2015. 09:20

Milijun kuna za razvoj ruralne infrastrukture iz IPARD-a

Glavna svrha investicije je povezivanje obradivih, poljoprivrednih površina smještenih izvan naselja, s obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim gospodarskim subjektima s područja općine.

Foto: Općina Privlaka
  • 248
  • 48
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završena ulaganja u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture". Općini Privlaka u Vukovarsko-srijemskoj županiji isplaćeno je 1.035.950,15 kn za ulaganje u prometnicu bez suvremenog kolnika.

Glavna svrha investicije je povezivanje obradivih, poljoprivrednih površina smještenih izvan naselja, s obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim gospodarskim subjektima na području općine. Također, ovim je projektom omogućena bolja infrastrukturna opremljenost kao i poboljšanje uvjeta gospodarenja.

Općina Privlaka je do 1997. bila u sastavu općine Otok, a potom je dobila samostalnost. U njezinu je sastavu samo jedno mjesto, ima tri i pol tisuće stanovnika i prostire se na 54,2 četvorna kilometra.

Foto: Općina Privlaka


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 301 Općina Privlaka Vukovarsko-srijemska županija IPARD Općina Otok


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.