• Prometna nesreća
  • 10.06.2021. 14:50
  • Istarska, Pazin

Maloljetnici teško ozlijeđeni, pregazio ih traktor nakon što su se na motoru sudarili s njim

Oba maloljetnika zadržana su u bolnici na liječenju.

Foto: Depositphotos/psgt (ilustracija)
  • 566
  • 27
  • 0

Teške ozljede zadobila su dvojica maloljetnika koji su se motociklom jučer, 9. lipnja oko 18 sati, sudarila s traktorom. 

Kako je objavila Policijska uprava istarska, prometna se nesreća dogodila u naselju Zovići na području Pazina. Maloljetnik je, naime, upravljao neregistriranim motociklom Zongshen prije stjecanja prava na upravljanje te se u blagom zavoju, na uzbrdici, nije kretao što bliže desnom rubu kolnika, već se sudario s traktorom kojim je iz suprotnog smjera, također prije stjecanja prava na upravljanje, vozio 51-godišnjak.

"Vozač motocikla i putnik na motociklu, također maloljetnik, nisu nosili zaštitne kacige. Od sudara su pali na tlo u kojem trenutku ih je traktor pregazio i nastavio kretanje nizbrdicom, nakon čega je udario u zid dvorišta", navodi policija. 

Oba maloljetnika prevezena su u pulsku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.


Tagovi

Policija Sudar Maloljetnici Teške ozljede Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kraj tjedna donosi nekoliko slikica situacije nakon vrlo promjenjivih vremenskih prilika koje nas nekako stalno prate tijekom svibnja. Stalne oborine koliko su pogodovale vrtu da naglo počinje bujati, prizvala je i mrkvicu konačno, salata j... Više [+]