Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 10.06.2021. 14:50
  • Istarska, Pazin

Maloljetnici teško ozlijeđeni, pregazio ih traktor nakon što su se na motoru sudarili s njim

Oba maloljetnika zadržana su u bolnici na liječenju.

Foto: Depositphotos/psgt (ilustracija)
  • 626
  • 223
  • 0

Teške ozljede zadobila su dvojica maloljetnika koji su se motociklom jučer, 9. lipnja oko 18 sati, sudarila s traktorom. 

Kako je objavila Policijska uprava istarska, prometna se nesreća dogodila u naselju Zovići na području Pazina. Maloljetnik je, naime, upravljao neregistriranim motociklom Zongshen prije stjecanja prava na upravljanje te se u blagom zavoju, na uzbrdici, nije kretao što bliže desnom rubu kolnika, već se sudario s traktorom kojim je iz suprotnog smjera, također prije stjecanja prava na upravljanje, vozio 51-godišnjak.

"Vozač motocikla i putnik na motociklu, također maloljetnik, nisu nosili zaštitne kacige. Od sudara su pali na tlo u kojem trenutku ih je traktor pregazio i nastavio kretanje nizbrdicom, nakon čega je udario u zid dvorišta", navodi policija. 

Oba maloljetnika prevezena su u pulsku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.


Tagovi

Policija Sudar Maloljetnici Teške ozljede Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).