Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kioti traktor
  • 16.04.2023. 09:00

Mali, a veliki: Kioti CS2220U privlači i cijenom i svestranošću

Prikladan je za sva domaćinstva sa zelenim površinama koje se obrađuju ili pak kose, olakšava rad pri održavanju okućnice, ali i voćnjaka

Foto: Maja Celing Celić
  • 8.335
  • 574
  • 1

Moćan i okretan, dvije su riječi koje opisuju traktor Kioti CS2220U koji je predstavljen i na nedavno održanom 25. međunarodnom susretu maslinara i uljara - Noćnjaku. Parkiran pred samim hotelom svojom veličinom nije previše odskakao od ostalih vozila. 

A kako izgleda pogon na sva četiri kotača s 21 konjskom snagom, opisao nam je Kristijan Kontuš iz tvrtke Entrada koja je generalni zastupnik marke Kioti za Hrvatsku. 

Niska potrošnja goriva 

Kontuš naglašava kako ovaj traktor karakterizira jednostavnost rada. Serija CS ima servo upravljač, osvijetljenu ploču s instrumentima, 12-voltnu utičnicu i ergonomski dizajniranu radnu stanicu. Sve su kontrole lako dostupne rukovatelju. 

Visoke performanse mjenjača

"Njegov moćni, 3-cilindrični dizelski motor s 21 KS iz tvornice Daedong (Kioti), isporučuje potrebnu snagu, a istovremeno održava vrlo nisku potrošnju goriva", ističe te dodaje kako modeli ručnog mjenjača imaju 6 brzina prema naprijed i 2 prema natrag te pružaju visoke performanse. 

Pet godina jamstva

Na ovom pokaznom vozilu bila je postavljena i rotaciona kosilica širine 152 cm. 

"Osim kosilice, na njega se mogu stavljati razni priključci kao što su freze, plugovi, malčeri", nabraja Kontuš opisujući novitet koji je ove godine stigao na naše tržište, a kao kuriozitet ističe njegovih pet godina jamstva te osigurane rezervne dijelove. 

Kosilica širine 152 cm

Poručuje da je traktor prikladan za sva domaćinstva koja imaju zelene površine koje se obrađuju ili pak kose, olakšava rad pri održavanju okućnice. Također, važna mu je namjena i u voćarstvu jer je dovoljno nizak no i dalje može obavljati široku paletu zadataka. Otkriva da je interes za njega dosta velik. 

Pogodan i za žene

"Cijena mu je prihvatljiva. Osnovni model je 13.135 eura, a može se otplatiti putem leasinga ili 24 rata", pojašnjava Kontuš dodavši da su tu i priključni dijelovi, poput kosilice koja košta 3.000 eura. 

Ističe i da je pogodan za žene jer je lagan za rukovanje, a pritom ima standardne priključke kao i veliki traktor. 

Na njemu je postavljen i okvir za zaštitu koji se po potrebi može spustiti. 

Traktor možete doći vidjeti, ali i isprobati u poslovnicama u Kršanu, Sesvetama i Zadru. Za sve dodatne informacije kontaktirajte tvrtku Entrada na dolje navedenom broju telefona ili e-mail. 

A kako izgleda u vožnji, pogledajte u videu: 

 


Fotoprilog


Tagovi

Entrada Kioti traktor Kioti CS2220U Pet godina jamstva Cijena Mali traktor Traktor za okućnice Kosilica Kristijan Kontuš Jamstvo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]