Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 20.01.2021. 12:30

Lož ulje dostavljaju i domaćinstvima i pravnim osobama

Lož ulje ima nizak sadržaj sumpora, visoku ogrjevnu vrijednost i minimalne nečistoće što jamči sigurnost kotlova, uz dulji životni vijek i manju potrošnju, navode iz tvrtke Etradex. Kako ga naručiti?

Foto: Depositphotos/erix2005
  • 1.674
  • 769
  • 0

Nizak sadržaj sumpora, visoka ogrjevna vrijednost i minimalan broj nečistoća, ključne su prednosti lož ulja tvrtke Etradex što, naglašavaju, prvenstveno omogućuje manje popravaka i servisa kotla, njegov duži životni vijek te smanjenje ukupne potrošnje. Navedeno u konačnici smanjuje troškove, ali i onečišćenje okoliša.

Posebna pogodnost koju nude je usluga narudžbe i dostave tvrtkama, obrtima, OPG-ovima i kućanstvima. 

Kako naručiti?

"Dostavljamo lož ulja, ali i plavi dizel te eurodizel po cijeloj Hrvatskoj, osim južno od Splita“, kažu dodajući da ga mogu naručiti i domaćinstva, ali i pravne osobe. 

Ujedno, prilikom narudžbe lož ulja navedite da ste čitatelj Agrokluba i uz dostavu dobivate poklon!

Za narudžbu nazovite na broj 0800 11 33 ili pošaljite upit na e-mail: gorivo@etradex.hr. Ako imate tvrtku, obrt ili OPG i potrebna vam je dostava, ispunite obrazac za tvrtke i Etradex će vam poslati ponudu. "Za plavi dizel i eurodizel potrebno nam je javiti vašu godišnju potrošnju kako bismo vam mogli poslati uvjete i cijene", pojašnjavaju. 

Ne zaboravite na upis u registar 

Osim ovoga načina, lož ulje se može kupiti i na benzinskoj postaji u Pazinu od 1. listopada do 30. travnja sukladno Zakonu o trošarinama. Oni koji ga kupuju na postajama, dužni su se upisati u registar kupaca loživih ulja kojega vodi nadležna carinska uprava. Zahtjev možete pronaći ovdje, odnijeti ga osobno ili podnijeti elektroničkim putem. Odlučite li se na taj način, svakako provjerite popis carinskih uprava kojima ga možete poslati.

Naručite lož ulje telefonom ili mailom i Etradex ga dostavlja na vašu adresu

Također, zahtjev treba ispuniti i predati prodavatelju uz kopiju osobne iskaznice. "Ako se ne upišete u registar, nećete moći kupovati lož ulje na benzinskim postajama", upozoravaju. Naime, carinski službenici kontroliraju namjensku potrošnju i mogu doći u provjeru sustava za grijanje.

Dostava je moguća tijekom cijele godine, a ako ju naručujete kamionom, onda se nije potrebno upisivati u registar.

Potreban je samo za kupnju lož ulja na benzinskoj postaji, ne za dostavu. Provjeriti jeste li već upisani ili je potrebno podnijeti zahtjev možete na poveznici

Za više informacija obratite se tvrtki Etradex na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Etradex OMV Lož ulje Narudžba Dostava


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?